Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
22 minutes ago, Doktor said:

^

Samo bih dodao - Hancock i patofnice ( slika br. 1 donji deo ). :)

Btw, vidim da se vrnula Shure. B)

:shinymj5: ...yes,Shure rides again,zbog zicki u shellu..sheftali sad to ponovo sad sa fleksibilnijim zicama,i ne diram mecku za p.... :ph34r:..ionako ce nam se 99,9% putevi razdojiti...

Napisano

Odabrano preko sajta, juce uredno odpazareno, pre par sati sacekao vinile i kcerku iz ZG.

Karmavinil - Zagreb.

https://www.karmavinil.com/

Definitivno najbolja prodavnica vinila, CD-a i ostalih medija, kako novih, tako s/h u ZG, a i sire. :worship:

@paja959 - dao hint, a i doneo mi pre par godina drugi LP od Country Joe and the Fish. :thumbsup:

Prodavac prijatan, dozvolio fotke, i rekao, citiram " Stari ti ima dobar ukus, ali 2/3 " ( mislivsi na kultni album Diamande Galas koji je btw, jedva pronasao u radnji :D ).

Zato je odmah pre zavrsetka kcerkine recenice nasao GD - Europe 72, trostruki LP, koji sam video u medjuvremenu za svega 100 kuna, US press, ex- i momentalno rezervisao i "skinuo" sa liste.

Black Merda je markiran pred put i odahnuo sam kada sam dobio aber da je smesten u korpu.

Atm ide Diamanda Galas . . . 

karma 1.jpg

karma 2.jpg

karma 3.jpg

karma 6.jpg

karma 4.jpg

karma 5.jpg

Napisano
8 hours ago, Doktor said:

Odabrano preko sajta, juce uredno odpazareno, pre par sati sacekao vinile i kcerku iz ZG.

Karmavinil - Zagreb.

https://www.karmavinil.com/

Definitivno najbolja prodavnica vinila, CD-a i ostalih medija, kako novih, tako s/h u ZG, a i sire. :worship:

@paja959 - dao hint, a i doneo mi pre par godina drugi LP od Country Joe and the Fish. :thumbsup:

Prodavac prijatan, dozvolio fotke, i rekao, citiram " Stari ti ima dobar ukus, ali 2/3 " ( mislivsi na kultni album Diamande Galas koji je btw, jedva pronasao u radnji :D ).

Zato je odmah pre zavrsetka kcerkine recenice nasao GD - Europe 72, trostruki LP, koji sam video u medjuvremenu za svega 100 kuna, US press, ex- i momentalno rezervisao i "skinuo" sa liste.

Black Merda je markiran pred put i odahnuo sam kada sam dobio aber da je smesten u korpu.

Atm ide Diamanda Galas . . . 

karma 1.jpg

karma 2.jpg

karma 3.jpg

karma 6.jpg

karma 4.jpg

karma 5.jpg

Bravo !..apsolutna preporuka za tu prodavnicu,kvalitativne ocene sto daju za ploce su izuzetno korektne/dobre/tacne..cela ekipa je top,gazda apsolutno zna sta je sta,daju tamo i neki popust ako je kupovina iznad cini se 350HRK,ostavljaju u stranu naslove ako im najavis svoj dolazak u neko dogledno vreme...

Korektne cene...

Radnja za 10! :thumbsup:

Napisano
20 minutes ago, paja959 said:

Bravo !..apsolutna preporuka za tu prodavnicu,kvalitativne ocene sto daju za ploce su izuzetno korektne/dobre/tacne..cela ekipa je top,gazda apsolutno zna sta je sta,daju tamo i neki popust ako je kupovina iznad cini se 350HRK,ostavljaju u stranu naslove ako im najavis svoj dolazak u neko dogledno vreme...

Korektne cene...

Radnja za 10! :thumbsup:

:signhere:

Na ova tri naslova je dobijen popust od 10% što je zaista i više nego korektno.

Premija mi je bio ovaj trostruki Europe '72 od Dead-a koji je naleteo u toku boravka kćerke i praktično je "skinut" istoga dana iz kataloga i dodat na moju listu.

Ovaj trostruki album ovde u Bgd, u daleko lošijem stanju od ovog iz Karme, košta i do duplo više. Vinili označeni kao ex- i više nego korektno.

Mogli bi naši (pre)prodavci vinila da malo pogedaju stanja ovih spoljnih/unutrašnjih omota, vinila, pa da više ne "zakucavaju" na svaki naslov da je MINT. :angry:

A da, prodavac iz Karme je pitao kćerku da li ja poznajem Borka iz Yugovinila ( pa naravno :) ), preneo po njoj pozdrave, a ova gore navedena konstatacija ne važi za njega u ocenjivanju ploča u njegovoj radnji i identična je ocenama iz Karme. Na svu sreću u Srb ih ima još par koji su takođe objektivni ( uglavnom prodavci koji već godinama kao i Borko prodaju vinile preko Discogs-a ).

E sad', cene kod njega su takve, kakve su. 

Sinoć kasno, skoro pa do u jutro odslušao ovaj trostruki "živi" evropski LP od GD. Uživao. :wub:

Atm "pesak u oćima", uzeo još jednu "filterušu" da preguram radni dan, pa pravac kući na još jedan krug "Europe '72". :jump:

Napisano
On 12/5/2019 at 9:28 PM, Doktor said:

Malo da se prosetamo regionom :
9387c14d4b8c30e56236646f83ec26b7.jpgc5fcdb40101f4c4a42da2e0ac1a26541.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh, moram kupim jos koji komad, kod mene se cuje prostor! A I pesme su dobre.

Napisano
32 minutes ago, ninja said:

ništa se ne vidi osim imena slika. 

ja sve vidim ... ne znam jel doco vidio ..... al da ponovim

IMG_20191228_150524.thumb.jpg.5031b796d40d7f5b6f83e67aefef4db9.jpg

IMG_20191228_150457.thumb.jpg.fdcf7187ba04157d86ca8a2015078bb4.jpg

IMG_20191228_150946.jpg.59df9ffb1974779fa49378a455fe774c.jpg

valjda se sad vidi

novi logo ... nova ploca 

IMG_20191228_184252.png

Napisano

Jazz on Verve... serija kompilacija koje ne volim preterano zbog mesanja vremenskih razdoblja i stilova koji nekad ne idu zasjedno.

Ovde na A strana rani bebop 50'-57', odlicni snimci a na B opustenija varijanta sa odlicnim Mulligan-ovim My Funny Valentine i Getz/Gilberto - Girl from Ipanema... sve u svemu vredi naci domace izdanje zbog A strane a i B je sasvim ok.

DSCN3185 Jazz on Verve.jpg

Napisano
10 minutes ago, krca44 said:

Jazz on Verve... serija kompilacija koje ne volim preterano zbog mesanja vremenskih razdoblja i stilova koji nekad ne idu zasjedno.

Ovde na A strana rani bebop 50'-57', odlicni snimci a na B opustenija varijanta sa odlicnim Mulligan-ovim My Funny Valentine i Getz/Gilberto - Girl from Ipanema... sve u svemu vredi naci domace izdanje zbog A strane a i B je sasvim ok.

DSCN3185 Jazz on Verve.jpg

snimci su dobri na sva cetri naslova iz te kolekcije

Napisano
57 minutes ago, Doktor said:

Kompilacije ne volim. U stvari ih . . . volim . . . ovu posebno. :wub:

Dizzy Dizzy . . . . pa sve po redu. :rolleyes:

can1.jpg

maniti njemci ... kolko se sjecam nedje davno imao soon over babaluma I kolko me drzi sjecanje bila neka YU kompilacija koju sam imao

Napisano

u ono vrijeme kraj 70-tih sokantan mi bio bend van den graaff generator I album H to He I only one  ... ili nesto slicno

Napisano
40 minutes ago, revox said:

u ono vrijeme kraj 70-tih sokantan mi bio bend van den graaff generator I album H to He I only one  ... ili nesto slicno

Pobogu, nema nista slicno . . :hmm:

Njegovo Velicanstvo VDGG iliti Van Der Graaf Generator. :worship:

Peter Hammill i drustvo . . . Legende ! 

http://www.vandergraafgenerator.co.uk/

Ne da je to bilo shokantno 70-tih, nego je to i dan danas.vdgg1.jpg

vdgg2.jpg

vdgg3.jpg

vdgg4.jpg

Napisano
16 minutes ago, Doktor said:

Pobogu, nema nista slicno . . :hmm:

Njegovo Velicanstvo VDGG iliti Van Der Graaf Generator. :worship:

Ne da je to bilo shokantno 70-tih, nego je to i dan danas.

vdgg1.jpg

vdgg2.jpg

e moj doco ... đe sam bio tad a đe sam sad ... ostadoh bez mozga ... na rezervi u crvenooooooo

to je taj ... vidim imaš ti toga dosta

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...