ninja Napisano Septembar 28, 2018 #4204 Napisano Septembar 28, 2018 Dobro veče mr. Cave, kad ti udje u sobu
ninja Napisano Septembar 28, 2018 #4205 Napisano Septembar 28, 2018 I ovaj samo udje a da ne primjetih kad .... valjda sam živ?
ninja Napisano Septembar 28, 2018 #4206 Napisano Septembar 28, 2018 ... a ovdje pišem Ma prva strana ponovo...
ninja Napisano Septembar 28, 2018 #4207 Napisano Septembar 28, 2018 Ohoho, dobro veče Ane... i ti si navratila
ninja Napisano Septembar 28, 2018 #4212 Napisano Septembar 28, 2018 Nema ovdje nigdje C a bogami ni M
Woland Napisano Oktobar 2, 2018 #4213 Napisano Oktobar 2, 2018 album sam nabavio prvenstveno zbog Sibeliusovog violinskog koncerta u izvođenju Christiana Ferrasa, ali i preostale 3 ploče su veoma interesantne..Ferras je Francuska škola, na žalost je rano postao žrtva svoje depresije
ninja Napisano Oktobar 2, 2018 #4214 Napisano Oktobar 2, 2018 Čini mi se da je @Doktorpostao digitalac i zaglavio na Sonyju
Doktor Napisano Oktobar 3, 2018 Autor #4216 Napisano Oktobar 3, 2018 13 hours ago, ninja said: Čini mi se da je @Doktorpostao digitalac i zaglavio na Sonyju PS4 Pro je čudo jedno. Kao neko ko je prošao skoro pa ceo put ( ZX Spectrum, Commodore 64, 128, Amiga, te na kraju PC, razne iteracije ) igara na kompovima, ovo je prva konzola u kući. Mogu reći da se osećam kao nekad' kada sam igrao "šezdesetčetvorku" sa onim velikim flopijima. Malo ima vremena za RBgd 2/3, a ploče trenutno odmaraju u polici. Uostalom, kao i sama igla od F-9/E. shonne je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 3, 2018 Autor #4218 Napisano Oktobar 3, 2018 Just now, shonne said: koji naslovi se konzumiraju na PS4? Samo dva naslova. Dovoljno.
shonne Napisano Oktobar 3, 2018 #4219 Napisano Oktobar 3, 2018 taj Witcher je nesto sto se nije pojavilo... 3-4 puta sam ga prelazio, dok mi se nije smucilo. Savrsenstvo Doktore!!! jesi li upoznat sa Red project sto treba da izbaci?
Doktor Napisano Oktobar 3, 2018 Autor #4220 Napisano Oktobar 3, 2018 @shonne Nisam upoznat. Witcher 3 je morao doći i igrati se na konzoli. Moje prvo upoznavanje sa Sonijevim kontrolerom ( u početku je bilo baš painfull, međutim kada se ovlada tom djuntom, sva ona igranja miš/tastatura na komp-u vam postanu besmisleni ). Prošao Vičere 1,2 i 3 više puta na PC-u. Trenutno igranje na PS4 Pro je prava renesansa ove igre. Elite je igra koju sam sigurno igrao najviše sati u životu ( a veruj mi, bio sam jedno vreme ono baš hard core igrač ) posle (naravno) WoW-a ( završno sa Frozen Throne-om. Sve ekspanzije posle su bile srozavanje ove Igretine ). Elitu sam igrao dugooo, dugooo na Commodore-u ( crno-belo, vektorska grafika, ali zarazno do koske sa plot-ovima, quest-ovima, upgrade-ima vasionskog broda etc. ). Samo da napomenem da Elite nisam još instalirao ( bitno je da je kolektirana i eno je, chuchi u polici ). Igra se trenutno samo Witcher 3. Kada smo kod novih naslova, a vezano za Witcher-a, je nesto sto izlazi karjem oktobra og. To cekam k'o ozeblo Sunce.
shonne Napisano Oktobar 3, 2018 #4221 Napisano Oktobar 3, 2018 ja se izvinjavam na offtopic, jos ovo i necu vise. Doktore, PC je zakon za games, manipulacija grafike, dobar ekran, stolica, a sto se tice tastature, Logitec gamepad se zadnje 10 godine kod mene koristi, nikakva tastatura, pa mu PC dodje i ko konzola. Imaj na umu... Obrati paznju za buduce ovaj naslov iz Red project... Snima se i serija Witcher, valjda to znas? Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 3, 2018 Autor #4222 Napisano Oktobar 3, 2018 Nema izvinjenja ovde, nema ovde offtopic-a. Slobodno pisi. PC je jedna obicna mamipara sto se tice novih i novih apgrejda. Prosao sam tu skolu odavno. Te daj, novu graficku, jos memorije, pa jooos memorije, pa ovaj, onaj monitor . . . . a onda bude procesor u "kanalu", pa i on ide out . . . neka hvala. Eto, imam jedan Asus laptop, nista spec. ( I3, GTA graficka od 2 Gb, 500 Gb hard . . . ) i to mi traje vec jedno 7-8 godina. Na njemu sam igrao Wow kada sam se "skinuo" sa pretplatne kartice i regularne price. Kada sam napustio hc guild-u i tu igrariju. Postao sam solista. Koristio sam one besplatne ( citaj piratske platfome i sajtove i tamo igrao do mile volje Undead Priest-a, znaci only Horde ! ). Fino to radi i dan danas na tom laptop-u. Ne pada mi na pamet da pazarim ikada vise desktop PC za kucu. Kcerka ima sve od "Jabuke" ( iMac 27" , MacBook Air, IPhone etc... ) i tada mi se upalila "lampica" koliko sam u stvari bio u zabludi sto se tice PC-a.
shonne Napisano Oktobar 3, 2018 #4223 Napisano Oktobar 3, 2018 Sa pazljivim planiranjem, sklapanje config za PC moze da zameni jedan period igracke konzole, dok ne izadje nova verzija. Druga stvar je da li neko ne zeli da se namuci vec prepusti konzoli koja je gotovo resenje. Da se pogresno ne shvati, igranje u svakom trenutku je i u jednom i drugom slucaju Druga stvar, ja volim krakovane stvari... platio sam samo Diablo 3 sto sam morao ( citaj p... sto jedino moglo online ), sve ostalo... ne. Konzumirao mozda nekad, Dark souls? ne znam ima li toga na konzolama...
Mikorist Napisano Oktobar 3, 2018 #4224 Napisano Oktobar 3, 2018 35 minutes ago, Doktor said: Kcerka ima sve od "Jabuke" ( iMac 27" , MacBook Air, IPhone etc... ) i tada mi se upalila "lampica" koliko sam u stvari bio u zabludi sto se tice PC-a. Imaš između varijantu. Hakintoš. PC na kome je macOS. To čak može da ima bolje perfomanse od iMac... Samo mora PC da se sklapa po specifikaciji koja je najsličnija Mac https://www.tonymacx86.com/buyersguide/building-a-customac-hackintosh-the-ultimate-buyers-guide/ Ne postoji limit u količini RAM, broju procesora i grafičkih koje možeš da ubaciš u Hakintoš. To ide u bolest Doktor je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah