paja959 Napisano Maj 22, 2015 #1673 Napisano Maj 22, 2015 danas prihajalo, već drugi put na vrtešci izdanje Anti/Epitaph-6547-1 mule variations.jpg ddoooooobbbaaaar,ja sam se jako dugo neckao da li da uzmem i na LP nakon nekih ne bas pozitivnih komentara za Anti izdavacku kucu,vezano isto za neke druge T.Waits snimke.....nisam se pokajao ..nesto sam palamudio danas po gradu+ nesto stiglo sa ebay-a danas...
revox Napisano Maj 22, 2015 #1674 Napisano Maj 22, 2015 ddoooooobbbaaaar,ja sam se jako dugo neckao da li da uzmem i na LP nakon nekih ne bas pozitivnih komentara za Anti izdavacku kucu,vezano isto za neke druge T.Waits snimke.....nisam se pokajao ..nesto sam palamudio danas po gradu+ nesto stiglo sa ebay-a danas... iznenađujuće baš dobar snimak a dobro i ovo što je došlo, još ljepše viđet ovo iza mada za njemački kraut rok nešto nemam živaca, biće da to dođe s godinama, mada kad bolje razmslim nisam ni kad je trebalo imao
paja959 Napisano Maj 30, 2015 #1676 Napisano Maj 30, 2015 ponovo izvanredan rad Steven Wilsona u ozivljavanju jednog JT albuma..prvorazredan pres+booklet od 24 stranice....
zbotic Napisano Maj 30, 2015 #1677 Napisano Maj 30, 2015 1968. godina, kako se to nekad vrhunski sviralo
zbotic Napisano Jun 3, 2015 #1679 Napisano Jun 3, 2015 Stigle ploče od šelaka stare oko 100 godina. U pripremi i hardver za slušanje.........
revox Napisano Jun 5, 2015 #1681 Napisano Jun 5, 2015 nešto gledam ovu temu pa mi nije jasno (mada i ne mora da mi bude jasno ) no oće li mi ko objasnit što je sa @doktorom - nema ga čisto na vašu dobru volju, ako ko `oće-`oće mora da nisam pratio dobro što se dešava po forumu
ninja Napisano Jun 5, 2015 #1682 Napisano Jun 5, 2015 Ako te ovo umiruje, Doc je dobro i zdravo, lozi ploce na gramu kao da su drva kad se grije u Sibiru
revox Napisano Jun 5, 2015 #1684 Napisano Jun 5, 2015 Ako te ovo umiruje, Doc je dobro i zdravo, lozi ploce na gramu kao da su drva kad se grije u Sibiru nema šta da me umiruje ili ne umiruje milo mi je da je čovjek dobro i zdravo i da slaže ploče i dalje no mi nije po meraku što ga nema ovde
ninja Napisano Jun 5, 2015 #1685 Napisano Jun 5, 2015 Hebiga, njegova volja ... a poneka desavanja na forumima i opsti nivo komunikacije vecini nam se smuci pa se i ne cudim tisini. I ja bih volio da se javi ovdje.
...sam se banovo Napisano Jun 5, 2015 #1686 Napisano Jun 5, 2015 nema šta da me umiruje ili ne umiruje milo mi je da je čovjek dobro i zdravo i da slaže ploče i dalje no mi nije po meraku što ga nema ovde Hebiga, njegova volja ... a poneka desavanja na forumima i opsti nivo komunikacije vecini nam se smuci pa se i ne cudim tisini. I ja bih volio da se javi ovdje.
stein Napisano Jun 6, 2015 #1690 Napisano Jun 6, 2015 1 Consider me2 Nobody knows the trouble i've3 If you just keep still4 I walked into the garden5 A city called heaven6 Get away jordan7 Hes my light8 Run all the way9 In the uper room10 I believe11 Amazing grace12 It is no secret http://www.discogs.com/Mahalia-Jackson-Mahalia-Jackson/release/3172895 Sudeći po podacima koji su dostupni (i vrsti omota), ukazuje na to da je izdanje iz 1977. Tačna godina nigde nije dokumentovana (online) Ploča u perfektnom stanju Po ebay-u se valja za 10-15$, mene došlo 200 dindži Ajd sad nekog da vidim da ovo skine sa interneta! mhm...
acivoJ Napisano Jun 6, 2015 #1691 Napisano Jun 6, 2015 Uh, kad ga vidim u toj boji prva asocijacija mi je:
Doktor Napisano Jun 9, 2015 Autor #1692 Napisano Jun 9, 2015 Za sve moje drage Prijatelje, vratih se za trenutak, kako bih se javio dragom Kolegi, Prijatelju, . . . a bila je stvar koja ne moze da ceka. Kako bilo da bilo, poslah mu PM ( jbg. nemah ni njegov br. mob., ni e-mail, ni fix.... e, . . .a dobih respond na moj private e-mail ..... ) , a svima Vama zelim sve najbolje. Btw, kako i sama ova tema "kaze" .... "Tenutno na .... "
...sam se banovo Napisano Jun 9, 2015 #1693 Napisano Jun 9, 2015 Za sve moje drage Prijatelje, vratih se za trenutak, kako bih se javio dragom Kolegi, Prijatelju, . . . a bila je stvar koja ne moze da ceka. Kako bilo da bilo, poslah mu PM ( jbg. nemah ni njegov br. mob., ni e-mail, ni fix.... e, . . .a dobih respond na moj private e-mail ..... ) , a svima Vama zelim sve najbolje. Btw, kako i sama ova tema "kaze" .... "Tenutno na .... " ...free bird, nedostajao si nam
ninja Napisano Jun 23, 2015 #1694 Napisano Jun 23, 2015 Ide maca oko tebe... Miloš 1210 je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah