Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Jocelin Pook, Nusrat Fateh Ali Kahn, Daby Toure... ajd sad ne meraci :party:

To je bila navlakusa, sad ce Doc sve to da izvadi iz polica, da uslika i mast da nam vadi :)

Napisano

Lako Vam je  da zezate kad sam u manjini. Moj saborac Woland sad zaurlava narodnjake po svadbe. Vec ga zamisljam sa njegovim laznim ruskim basom, obrvica kao morska pijavica i naravno, nemoguca, ali zaista nemoguca izvedba. :msn-rofl:

Napisano

Sljedeca u nizu antiCM a u slicnom ambijentu :)

Ninjane, nemoj da ti iscure zvucnici, il ne daj boze da ih ne zapusi sluz... kud se seti te ljige :msn-rofl::party:

Napisano

Lako Vam je  da zezate kad sam u manjini. Moj saborac Woland sad zaurlava narodnjake po svadbe. Vec ga zamisljam sa njegovim laznim ruskim basom, obrvica kao morska pijavica i naravno, nemoguca, ali zaista nemoguca izvedba. :msn-rofl:

Da, da .. kao CM a sada Sinan :)

Dr. Jekyll och Mr. Hyde

Napisano

Ninjane, nemoj da ti iscure zvucnici, il ne daj boze da ih ne zapusi sluz... kud se seti te ljige :msn-rofl::party:

Enigma ti je to moj Grozni :)

Btfw: Ne moze iscuriti ono cega nema ;) ... 

Napisano

Moj saborac Woland sad zaurlava narodnjake po svadbe. Vec ga zamisljam sa njegovim laznim ruskim basom, obrvica kao morska pijavica i naravno, nemoguca, ali zaista nemoguca izvedba. :msn-rofl:

:msn-rofl: :msn-rofl: :msn-rofl:

Cile Mila puni dzepovi,a na srcu shtepovi

Ete meni bassssiste za bend.Stric Troter ide na kontrabasssss.

Napisano

uhh brate.. bilo je.. i ono malo čega se sećam, je previše.. srećom pa nisu umeli ciganjske da sviraju.. biće potrebna duuuga dekontaminacija.. srećom da mi u petak stigoše dva CM bisera na vinilu:

0e9c4e518892242bbe2a260c992cf309.jpg

41fHq%2B3vQvL._SY300_.jpg

Napisano

Sito pa besno. Pa ti vodi trezvenjacki zivot ( npr ja), a ovi samo kupuju li kupuju. Ne moz vise posten covek ni da se nakrade.Sve oni pokupovali. Pa ti vidi. :yikes:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...