prophet Napisano Jun 12, 2013 #1 Napisano Jun 12, 2013 Apple krajem godine izbacuje na tržište novu verziju MacPro kompaktnih dimenzija 10" x 6,6". Ono što je jako interesantno je način na koji su rešili hlađenje. http://www.apple.com/mac-pro/
Leonardo Napisano Jun 12, 2013 #2 Napisano Jun 12, 2013 Prezentacija vanserijska, već znam da bih ga rado posedovao.
Leonardo Napisano Jun 12, 2013 #4 Napisano Jun 12, 2013 Boki sram te bilo , hajde zakuni se da ti se MekPro ne svidža. I kod njega može biti gomila kablova kao u ovom retro zmijarniku.
BokiTokiVoki Napisano Jun 12, 2013 #5 Napisano Jun 12, 2013 Zapetljao sam se u kabele, pa ne mogu da ti odgovorim.
Kuja Napisano Jun 12, 2013 #6 Napisano Jun 12, 2013 Boki, nemas pojma! Moze to da izgleda i, recimo kod mene, ovako: (kliknuti na fajl, kako bi se u punoj velicini moglo uzivati u naslagama prasine ) Inace, daleko od toga da sam ljubitelj fensi Apple sekte, ali ovaj Mini sa Audirvanom+ i obicnim HiFace Two kao PC transport svira bolje od svega drugog sto sam imao prilike da cujem. I to bez ikakvih posebnih podesavanja i sakacenja operativnog sistema. Isti HiFace2 zakacen na moje Win PC-jeve svira kao kanta. Jeste, nisam ih audiofilski softverski posebno stimovao, ali nisam ni Mac Mini-ja. Jbg. .
BokiTokiVoki Napisano Jun 12, 2013 #7 Napisano Jun 12, 2013 Boki, nemas pojma! Moze to da izgleda i, recimo kod mene, ovako: IMG_4815_mali_web.jpg (kliknuti na fajl, kako bi se u punoj velicini moglo uzivati u naslagama prasine ) Test je više vezan za urednost i šumu kablova nego na Apple, tako da si se iščupao. Inače, i meni je interesantna ta verzija za Mac Mini, jedino što još nisam stigao do toga. Sada mi sa laptopa (Win7 32-bit) ide USB kabel na Teradak Teralink X2 (by Foobar i WASAPI), odakle I2S kabel uleće u Nakamichi CD palyer.
sir Oliver Napisano Jun 12, 2013 #9 Napisano Jun 12, 2013 Test je više vezan za urednost i šumu kablova nego na Apple, tako da si se iščupao. Inače, i meni je interesantna ta verzija za Mac Mini, jedino što još nisam stigao do toga. Sada mi sa laptopa (Win7 32-bit) ide USB kabel na Teradak Teralink X2 (by Foobar i WASAPI), odakle I2S kabel uleće u Nakamichi CD palyer. Probaj Ploytek drajvere za USB Audio umesto WASAPI
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah