Jump to content

PP monoblokovi 2x130W?


paja959

Preporučeni Komentari

GM70 i 845 nisu bas iste , na yebayu svasta pisu ali koliko ja znam da se dijagrami dosta razlikuju , takodje na yebayu prodaju i 6n1p kao ecc88. Nista ne odbacujem dok to ne cujem, jeste da je GM70 vrlo "ruzna" ali ja ih slusam pa mi ruznoca ne igra previse.

 

Za taj amp sa linka sa 211 ne mozes znati sa sigurnoscu dok ga ne cujes, kazem moja zamjerka je kuciste koje je zatvoreno ,ali opet, po slikama koliko je lampasa napravio ne izgleda mi  da ne zna sta radi.

 

Ja slusam mono blokove sa GM70 i generisanje toplote se osjeti u prostoriji od 25m2 , cak budu vrata otvorena pa se prostor povecava i na 30m2 i poslije 4-5 sati rada osjetim bez mjerenja da je temperatura skocila u prostoriji. Mjerio IR termometrom unutrasnjost lampi GM70 i pokazuje od 260-280C , uzmi da je velicina GM70 prakticno pivska flasa bez grla,  pa x4 , onda jos ostale manje lampe pa generisanje temperature u samom kucistu.

Ja sam cuo PP mono blokove ove sto imam  sa istim zvucnicima kao i sansui mislim 607 mozda lupam za model(80W 8oma) , svira sansui solidno ali daleko od ovih monoblokova, nesto mi ovo "bez povratne veze" prevagne i to jako , ali uostalom svako ima svoj ukus.  Uostalom za moj ukus i taj sansui bolje zvuci od alepha  a vecini isti svira do jaj.... , od passovih koji mi se svidja je onaj sa zaruljama umjesto otpornika ali vrlo slabo , trebaju isto osjetljivi zvucnici, taodje mi se fullrangeri ne svidjaju , nesto tu fali :) ,nije to to, kao uostalom i gainclone ,  pa bio i sa lampama na ulazu ,nije to to, tako da ovo sto pisem uzmi sa rezervom:)

 

Guglajući svoje odgovore na ovom forumu natrčah pa da samo dopunim, merio sam i preko 300°, mislim čak 310:

 

GEMA_zpsllf7mgz0.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 44
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...