Doktor Napisano Septembar 29, 2022 #419 Napisano Septembar 29, 2022 (izmenjeno) Gajtani su poodavno precenjena kategorija. Mada, da se pitam, ostavio bih Satorija na neko suvo, tamno mesto. 'leba ne jede. Iz licnog iskustva govorim : Cardas Quadlink komplet kablaza, VdH - SCS12 zvucnicki, Anticables komplet ( deo u akciji deo u smocnici ) . . . . jbga. Izmenjeno Septembar 29, 2022 od Doktor
parabolis Napisano Septembar 30, 2022 #420 Napisano Septembar 30, 2022 Прецењена категорија, или не је мени лично небитно. Цена гајтана је таква кавка је, а по мени и има неке логике. Ако има купаца за такве ствари, а очито је да има, што да се не производе. Не мислим на наше Балканско полуострво већ на развијени запад. О утицају кабла на квалитет звука, па и то има логике. Негде се чује промена, негде не. Сатори се ссастоји од 7 солид кор проводника различитог промера, кад то кажем мислим на сваки пол, значи + има 7 и - пол има 7 проводника, монокристални бакар је у питању . .....
pmiroslav81 Napisano Septembar 30, 2022 #421 Napisano Septembar 30, 2022 On 29.9.2022. at 13:24, parabolis reče Znaci Bato mm je totalitarno Neosetljiv na promene zvucnickog kabela, hm, veoma interesantna informacija. Acoustic zen satori bi onda moga u tom slucaju da zavrsi na kp sajtu, usteda od 350eura nie zanemarliva. U postu 379 sam pisao. Procitaj trebalo bi da je dovoljno. Uporedni Bato mm je moj i razlikuje se od tog za koji pitas u sledecem : trafoji moji nisu torusni , ulazni kondovi simens neki stari, zvucnicki konektori spikon, sve ostalo isto. drugar ga je slusao direktno sa daka . Nema preamp ali za batu cak nije ni neophodan preamp za pocetak vec samo pot od 10-20kohm-a , takav je sklop. Pozdrav parabolis je reagovao/la na ovo 1
HomeMadeAudioProject Napisano Oktobar 3, 2022 Autor #422 Napisano Oktobar 3, 2022 On 4/7/2013 at 4:13 PM, HomeMadeAudioProject said: da iscitiram sam sebe: skraćeni video: On 9/29/2022 at 1:24 PM, parabolis said: Znaci Bato mm je totalitarno Neosetljiv na promene zvucnickog kabela, hm, veoma interesantna informacija. Acoustic zen satori bi onda moga u tom slucaju da zavrsi na kp sajtu, usteda od 350eura nie zanemarliva.
pmiroslav81 Napisano April 10 #423 Napisano April 10 Malo mučeni Bato Mm mono blokovi LightMatic, Vix and grone je reagovao/la na ovo 3
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah