Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

^

Naravno da nema drame. :)

Medjutim, impedanca za tvoju zvucnicu u izvornom obliku je bila 2.5 Ohm-a.

Ako ces bas traziti ono sto je isporucivano nekada uz Ortofon SL15 MK II od SUT-ova to je model Type 2 - 15K.

Od ostalih Ortofonovih SUT-ova tu dolaze u obzir su STM-72 (koliko se secam, imao si ga ) i Ortofon T-30 koji ima selektor za nekoliko vrednosti koje se mogu po zelji menjati i ugadjati.

Ortofon SUT.jpg

Napisano
33 minutes ago, vladd said:

Sta ste dosadni sa tim detaljima, pustite ovu dvojicu da se labudaju poklonima:buehehe:

teško je mene omesti u k..čenju :)

Napisano

pajz vako - Plesey je lapsus lingua ( Mighty ZM's brainfart)

postojala su 5 komada identicnih trafoja , na 3 je pisalo Mile (Telefunken) , na dva je pisalo Hund (Lewyt)

skontao si gde su Mile a gde su Hund , a gde je ostao peti

ku je tu kome OEM , samo nebo zna , mada montazni srafoji su neki colovski .... tek sad sam zbunjen

znajuci posleratnu (WWII) istoriju - pre ce biti da je 'funken prodao Lewyt-u .......

nebitno - nenadjijum , kako god okrenes

Napisano

Evo ovo su sastojci za jedan domaci reš pečeni Krell KSA 100,ko ce to da sastavi ,ja uopste nemam pojma,ali nema veze bitno je srce u junaka,ako ne pogorimo ja i ukucani,ili deo od zgrade bice sve ok.Kad se krene sa radom hvalicu se,a za sad samo ovako .....

0-02-01-3edae68f9d8b2fa466736c55e9c050298b1a17ef601a7ce86ff2fd2a046bed9f_full.jpg

0-02-01-32207464e144401535cbd0efb5d027871535e44826b7b3ac3daf206c9c5c3450_full.jpg

0-02-01-f3d23b0a712fc52fd4e0f779c3ec1a21d62a19438243dee2963320b11d9dd09b_full.jpg

Napisano

U bre, sto je dobar lejaut.

Nego, meni pridosla igracka, pa sam zatecen nemanjem delova. U potrazi sam za EL95, izem im izlazni stepen.

Izlazni stepen1.jpg

Napisano
1 hour ago, Okibokis said:

Evo ovo su sastojci za jedan domaci reš pečeni Krell KSA 100,ko ce to da sastavi ,ja uopste nemam pojma,ali . . .

. . . . 

^

Hint : Kostolac. :D

Napisano
35 minutes ago, sax.hifi said:

a ima i zamena.

Ne bih da ih zamenjam. Ako bas bas ne mora. Mada ima vidim po ebaju dosta toga. 

Ideja je da prosvira u prvobitnom sjaju, sa 4 zvucnika, postojecim setapom. Ali prvo moram da izucim semu i da  isproveravam jos dosta toga. Onosto je izvesno, zamenicu ulazni selen, danebi bilo trovanja po kuci, pa da vidim sta cu sa naponima grejanja, trafo je za 220v a mi smo podareni sa 230, sto napada napone koji su kriticni..itd..

Dobro je da znam ko ima..:)

Desni zvucnik.jpg

Glavni zvucnik i piezo.jpg

Filter i pojacalo.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...