Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Evo jos jedna fotografija plocica pre no sto dobije ostatak kutije. U donjem desnom uglu se vide detalji montaze LU1014D

post-15-127174400105_thumb.jpg

• Odgovora 282
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Ja bih nesto predlozio. Odletujete taj jedan mundorf sa leve strane plocice za napajanje i stavite ga desno pa cete moci ukljuciti amp da sviri. Ako budete cekali mundorfe da stignu mogli bi se nacekati sa slusanjem ampa.

Napisano

A šta tek sada da skinem?!! :clap:Cheers,

Cek, cek, dok moj primerak udje u pikslu. Moracete obuci zimsku garderobu da imate sta da skidate kad Gidjga i ja pocnemo da se hvalisamo.
Napisano

Cek, cek, dok moj primerak udje u pikslu. Moracete obuci zimsku garderobu da imate sta da skidate kad Gidjga i ja pocnemo da se hvalisamo.

Pa dobro ljudi moji... jesmo mi hifiste il' sado-mazo-histe?! :friends:

Cheers,

Napisano

Pa dobro ljudi moji... jesmo mi hifiste il' sado-mazo-histe?! :buehehe: Cheers,

Evo ja ću da ga pravim u kutiji za cipele (al od nekih firmiranih :friends: ) i hladiću ga aktivnim kulerima za procesor :)
Napisano

Jel' može jedan primerak F3 i za mene...? Sanj'o sam da sam ga (zamalo) im'o...Kako ide onaj vic: Danas mi se, opet, sluša F3... I juče mi se sluš'o...

Napisano

...

Ovaj željezni poklopac sa transformatora najbolje baci i stavi nešto od teflona ili sličnog nemagnetičnog (nemetalnog) materijala sa rupicama za hlađenje i da bude promjera samo tolikog koliko je potrebno da drži transformator. Biti će mu duplo lakši život i biti će ti jako zahvalan. Vjeruj mi, ja sam jednog nedavno sahranio baš zbog takvog poklopca.
Napisano

Ovaj željezni poklopac sa transformatora najbolje baci i stavi nešto od teflona ili sličnog nemagnetičnog (nemetalnog) materijala sa rupicama za hlađenje i da bude promjera samo tolikog koliko je potrebno da drži transformator. Biti će mu duplo lakši život i biti će ti jako zahvalan. Vjeruj mi, ja sam jednog nedavno sahranio baš zbog takvog poklopca.

Ok,hvala na savetu :friends:
Napisano

Звучна слика ће бити као да је укључен "Лауднес" !дискО_Сту

Imao sam masu običnih kablova ,međutim skrkao sam mnogo para u ovo ,pa je apsurdno da ne stavim i kablažu kvalitetnu.Uostalom ja obožavam loudnes

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...