Jump to content

866A


Zflazar

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 16
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

99,9% vec znas da probu ispravljacice prvo izvrsis negde napolju...prvo grejanje recimo 24h pa onda kontrola i tek onda VNaponsa postepenim povecavanjem Io potrosnje...Zbog punjenja Zivom.ne bi bilo dobro da ti se polomi u sobi...inace super je boja imam nekoliko komada i mislim da ih koristimali naravno ne bez proverecheers

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 4 nedelje kasnije...

Ne mogu da ti posaljem poruku jer nesto ne radi kako treba.Da li si dobio moju poruku za ispravljacice na onaj drugi mail?

Pozdrav @dunavko !Mailove sam slao ja a ne @zflazar. Odgovor na drugi mail nisam dobio.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Toplo preporučujem dokonim članovima da urade uporedni slušni test uređaja sa ispravljačivama direkrno i indirektno grejanim, sa 2.5V, sa 4V, 5V i 6.3V, sa- i bez žive. Ja sam eto završio i najzadovoljniji sam sa sonikom uređaja sa živinom ispravljačicom.

A živa ima i lekovito dejstvo u lečenju tripera:

http://www.onlinemedicinetips.com/disease/g/gonorrhea/History-Of-Gonorrhea.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Gonorrhea

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ziva se koristila i kao melem protivu sifilisa (source - history ch.) :wavecry:tu je i nastala poslovica 2 losha ubise Milosa :guitarplayer:.Ma super su i jedne i drugemada recimo moj izbor bi bibio 3B28 (Xenon punjenje).testovi se vrse uglavnom sa power transformatorom tipa ALL in ONEsvi naponi, za grejanje ispr., grejanje cevi i HV namotaji na istom jezgru.Pri cemu su namotaja zice za HV tanke (za vece gustine struje) a otpor namotaja samim tim vecisto povecava unutrasni otpor izvora. Drugo, da bi se to sve smestilo u telo koje je cesto "pasent"dimenzionisano, ide se na manji broj namotaja sto dovodi do vece indukcije. tipicno preko 1.2 do 1.6 TTrece nedovoljno izolacije izmedju HV i low V namotaja itd itdtako da bi za "prave" testove trebalo prvo uraditi posebne odgovarajuce trafoe, indukcije max 1T (idealno od 0.5Toptimalno 0.707T, debljom zicom i to sve namotaje, propisne izolacije, sa kvalitetnim EI lamelamapa tek onda izvrsiti testove?.sorry zbog opsirnijeg posta koji neodgovara temi, :respect: ajde pogledacu koliko komada imam tih 866Anemoguce da nema niko?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ne mora samo kad si bolestan vec i preventivno-terapeutski inhalirati iznad anodnog prikljucka i kapice tako sto se skine kapica i u nju ubaci na vrh prsta odredjena vrsta lekovite trave iz porodice canabis,ima ih vise,te samo prisloniti na anodu i kada se oseti blagi miris ozona i drugih isparenja coveku bude lakse,verovatno.Samo da je anodni napon preko 2000 volti.Ako nema efekta kaziprstom leve ruke blago pritisnuti kapicu a malim prsto desne ruke dohvatiti sasiju.svoja iskustva mozete ovde preneti zeljnim audiofilima,sto sa rusko sto sa engleskog govornog podrucja.prevodioc radi.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...