Zen Mod Napisano April 5, 2012 #199 Napisano April 5, 2012 ne znam kako je kod tebe , ali u mojoj radionici ja sam najopasnije dete
bata bane Napisano April 5, 2012 Autor #200 Napisano April 5, 2012 ne znam kako je kod tebe , ali u mojoj radionici ja sam najopasnije dete Onda si uvek kriv... :buehehe:Elem, sve prespojeno, probano ...+/-23V...neoptereceno....jednosmerno...(da se vidi da znam i ja nesto) :buehehe:Sta dalje...
Daudio Napisano April 5, 2012 #205 Napisano April 5, 2012 Sta dalje... Форсираш новоуздигнути мост на Сави нпр. да сумираш проживљено
bata bane Napisano April 5, 2012 Autor #207 Napisano April 5, 2012 Форсираш новоуздигнути мост на Сави нпр. да сумираш проживљено Koliko sutra jedan odred za pomoc ranjenicima dolazi u sumiranje vatrene vode....
machinori Napisano April 5, 2012 #208 Napisano April 5, 2012 Branko, ti si moj heroj. Hocu tvoj poster da zakacim na zid!!!
bata bane Napisano April 5, 2012 Autor #211 Napisano April 5, 2012 Branko, ti si moj heroj. Hocu tvoj poster da zakacim na zid!!!M, ne zahebaj, odbicu ti od plate 15%.... jel u hlacicama ili samo papucicama ? U cosak, tuzicu te djakonu.... I sa napućenim usnama A tebe da vidim na plazi i mogu oma da umrem... :rofl:Vidite da cooliram kao sto je Z rekao, mantram na Zenovu disk-herniju, nemoj da me dekoncetrisete ...mmmmm,aaaammmm....
Zvu Napisano April 5, 2012 #212 Napisano April 5, 2012 A tebe da vidim na plazi i mogu oma da umrem... Da da... Od zavisti
bata bane Napisano April 12, 2012 Autor #214 Napisano April 12, 2012 U momentima dokolice,dok se ne privrsi lepetronika za ljutu makinu, bacio sam neku misao na rend.... :whistle2:onako grubo od oka....ideja je da koristim stitnike za prekidac...ruckice za vrata ormana...hromirana varijata...prekidac moze da svetli na vrhu...moguce da mogu da nadjem i manje pa da ne budu toliko istaknute u prvom planu vec onako diskretne taman da prekriju prekidac koliko treba... :whistle2:ampermetri ce biti osvetljeni iznutra...a mozda bi mogao da isecem na nosecoj ploci izreze...izvadim ih iz njihovog bakeltinog kucista i montirma direktno sa zadnje strane ploce... :guitarplayer:eto...
bata bane Napisano April 12, 2012 Autor #216 Napisano April 12, 2012 Ako ostanu ampermetri u bakeltnim kucistima onda ce da bude retro varijata...sto i nije tako lose...
guja011 Napisano April 12, 2012 #218 Napisano April 12, 2012 jeste. mora neko kad mu je ukus takav.njemu su i krave lepe. ma prelepe.
bata bane Napisano April 13, 2012 Autor #219 Napisano April 13, 2012 jeste. mora neko kad mu je ukus takav.njemu su i krave lepe. ma prelepe.Ali samo od pozadi...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah