Jump to content

Potrebno napajanje za PC


sule

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 50
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Који рачунар која графика?

Racunar je Amd dual core 5000+(2x2,6),graficka je GF8600gt,ploca Gigabite(neznam oznaku),ram 2gb............Ma radi ventilator na napajanju ali se napajanje brzo zagreje/........................
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

То напајање је слабо, поготову ако је кинеско.А да замениш све електролите у напајању и то оне главне?

Nije slabo, ja sam dosta jaču mašinu 3 godine "terao" napajanjem od 380W, doduše bilo je Antec. Kasnije je prebačeno u drugu konfiguraciju i još uvek radi bez problema i pregrejavanja.Mislim da je ovaj konkretan komad "potrošen" ili lošeg kvaliteta. Ko nije siguran kakvo napajanje mu je potrebno neka za početak konsultuje http://extreme.outer...ulatorlite.jsp.Popravljanje PC napajanja ima smisla samo ako je kvalitetno (skupo).
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja sam u Codegen Briza kućište stavio Cooler Master napajanje od 450W namesto originalnog od 500W. Procesor je Phenom II x4 965 OC +10%, grafika Nvidia Quadro Fx580 i često radim zahtevne stvari ali nikada nisam imao problema sa napajanjem. Mislim da je važnije da staviš kvalitetnije a ne obavezno mnogo jače napajanje. Pouzdanost i kvalitet pre deklarisane snage. Veoma je izvesno da ima neki problem u samom napajanju, sama činjenica da je deklarisano 350W nije merodavan faktor, važno je i ko to deklariše i na osnovu kakvih parametara. Nagledao sam se napajanja od 500W koja dolaze sa kućištima za PC i sve za manje od 25€, većina istih krepa u prvih nekoliko meseci rada na sasvim prosečnim i nezahtevnim konfiguracijama. Posebno napajanje košta od nekih 40€ pa na više. Meni su rekli da ne žalim pare za napajanje jer ako nešto odatle probije ka matičnoj, ode sve i šteta bude mnogostruko veća od cene dobrog napajanja.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nagledao sam se napajanja od 500W koja dolaze sa kućištima za PC i sve za manje od 25€, većina istih krepa u prvih nekoliko meseci rada na sasvim prosečnim i nezahtevnim konfiguracijama.

Pre par godina su kog jednog velikog beogradskog uvoznika/distributera/prodavca mogla da se kupe kućišta sa napajanjem za 11 € ili posebno napajanje za 5! :unbelieveble:Naravno novo sa jednogodišnjom garancijom.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

...Meni su rekli da ne žalim pare za napajanje jer ako nešto odatle probije ka matičnoj, ode sve i šteta bude mnogostruko veća od cene dobrog napajanja.

+1Trenutno koristim Antec, pre toga Cooler Master koji sada veselo zuji kod roditelja sa 7 god. starosti. Izmenjeno od ManicP
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

+1Trenutno koristim Antec, pre toga Cooler Master koji sada veselo zuji kod roditelja sa 7 god. starosti.

Ma ovo je kinesko napajanje koje je vec bilo servisirano tako da je garant problem u njemu,sa prethodnim sam imao problem sa ventilatorom,vrti vrti i samo stane................
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Znaci da uzmem njega i nema zime,jel ce 420w biti dovoljno?

Sasvim pristojno napajanje, best buy varijanta, sigurno pokriva tvoje potrebe. Potpisujem da bi i moj Chieftec od 360 watt tu završio posao. Nije toliko snaga u pitanju, koliko sam kvalitet napajanja.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...