Zen Mod Napisano Septembar 28, 2009 Autor #23 Napisano Septembar 28, 2009 ..... ZM kako to da tebi fale uvek isti zvucnici kao i Majdi ? kako mislis ?Majda valjda jos uvek ima te zvucnike kojih sam sliku i postavio ; on j eprepravio par za sebe , a bili su jedno vreme kod mene na privremenom radu . to si trebao da cujes - FR od 13" , kojem treba tek mali visoki helpercic i samo Helmholtz unutar boxa da ispegla odziv .... ja poodavno imam jedan komad u perfektnom stanju ...... pa mu trazim brata . sve mi se cini da cu da rasprodam sve manje od 10" sto imam .......
chakija Napisano Septembar 28, 2009 #24 Napisano Septembar 28, 2009 Ma znam da je i on trazio takav zvucnik na hi-fi forumu.Jbt, kako to da je iskra imala tako dojajne zvucnike ?
Zen Mod Napisano Septembar 28, 2009 Autor #25 Napisano Septembar 28, 2009 Ma znam da je i on trazio takav zvucnik na hi-fi forumu.Jbt, kako to da je iskra imala tako dojajne zvucnike ?mali si ti jos ...... zato sto je pola toga u stvari bilo svapsko , a druga polovina napravljena po uzoru na svabesta bi ti tek o njihovoj amplifikaciji mogao napricati .....
Beli Napisano Septembar 29, 2009 #26 Napisano Septembar 29, 2009 sve mi se cini da cu da rasprodam sve manje od 10" sto imam ... ... ako me se setiš ... setiš ... a ako ne , moja građanska dužnos' je da te , ovaj ... opsetim.
Zen Mod Napisano Septembar 29, 2009 Autor #27 Napisano Septembar 29, 2009 ma sala mala ....... ZM=hamster .....
Beli Napisano Septembar 29, 2009 #28 Napisano Septembar 29, 2009 ... ma to ja za slučaj da te ufati žuta minuta , napad devojačkog ludila ... pređeš na Visatone ... da me imaš u vidu
Zen Mod Napisano Oktobar 7, 2009 Autor #29 Napisano Oktobar 7, 2009 eve ga proba u ML TQWT boxu od onih velikih ;bas duuubok , ali se cuje da je dobrih 6db ispod srednjih ,sto ce reci da i bez merenja T/S se moze reci da im ne gine horn box ;srednji i visoki - da ne poverujes sta izlazi iz vintage zvucnika na kome se i vide sve pretrpljene godine :assshake:prikopcan mali Fountek riboncic klot bez atenuacije , preko 2uF - taman dovoljno visokih , ako Fountek i nije u manjku za par db .....
Zen Mod Napisano Oktobar 7, 2009 Autor #30 Napisano Oktobar 7, 2009 eve gi oni drugi - sa otvorenim dust cap-om ;kako lepo izgleda Dammar-om premazan whizzer ......premaz poprilicno ukrutio vec opusten papir kad zalepim dugacki sraf i tu cetvrtastu rupu u shorting plate-u , savatavacu Ferenca za grub nacrt phase plug-a koji je njemu definitivno smirio Lowther DX ..... pa cu probam nesto slicno i ovde .....
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah