Zvu Napisano Septembar 8, 2011 #89 Napisano Septembar 8, 2011 Na nemačkom : Wolfbumsenburg Španski : Lobojoderpueblo ... Svahili : Mbwa mwitu kutomba mji
Mikorist Napisano April 16, 2013 Autor #90 Napisano April 16, 2013 ima li neko ideju sta uraditi sa dva konda direktno na ulazu signala ?
BANAT Napisano April 16, 2013 #92 Napisano April 16, 2013 Miko Mani se tih sitnih kondenzatora nego zalepi celu semu od tog tvog NAD-a ! , jer cenim da su kod tih od mas produkcije SS Amp-ova obicno skrtarili u ispravljackom delu , sta na trafou , sta na diodama , sta na elkovima . Pozdrav !
Mikorist Napisano April 17, 2013 Autor #93 Napisano April 17, 2013 NAD_C-315-BEE_service_manual.pdf ja sam pola delova vec promenio, da ne kazem sto sam izbacio pozadi (RCA) i izlaz/ulaz (sa J96 i J95) da radi samo kao preamp/amp (i to radi jaako, jaako dobro {samo} kao preamp) .
BANAT Napisano April 17, 2013 #94 Napisano April 17, 2013 Miko Da znas da si pravilno postupio !!! Jer kada pogledam koliko malo mesta za upgrade ima u kutijici od tog malenog NAD-a mislim da fizicki ne bi sve ni stalo unutra od potrebnih delova za ojacanje , mislim pre svega za ojacanja u ispravljackom delu . Ali moje je misljenje da ako slucajno koristis tonske kontrole onda bi nekom izmenom mreze pasivnih delova oko bass pot-a trebalo svuci bass kontrolu sa fabrickih 100Hz na nekih 50 ili 60 Hz . Ps. Hvala za Service Manual !!!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah