Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Eh... kao sto napomenuh pre nekog odredjenog vremena ja sam svoj prvi krug hi fi boleshtine zavshio kupovinom jednog konfekcijskog sistema Onkyo a-803Yamaha NS-8900Dac Cambridge Audio DAC3i laptop kao izvor...To je tako tavorilo i tavorilo i ja se reshih da predjem u sledecji krug.S' obzirom da sam sakrpio delove za sve shto mi je trebalo od "DIY" delatnosti ostali su zvuchnici koji treba da isprate kvalitet amp-preamp kombinacije i pala je odluka. DJ Nik je vecj upoznat sa mojom u tom trenutku preliminarnom odlukom ali sada mogu da izadjem u javnost s' informaciju.. Daklem od danas sam ponosni vlasnik elektrostatickih zvucnika koje su delo ruku Kostasa Metaksasa. Od prvog vlasnika u pristojnom stanju i bicje za sistem na poslu :buehehe:Mana je sto ne idu dovoljno duboko te cju se verovatno baktati sa nekim pomagachima ( pogled u pravcu gospodina Steina ) ali otom potom.. sviraju oni i ovako sasma lepo...Eto, slike kada budu zvuchnici u posedu moje malenkosti ....Pozdrav

• Odgovora 30
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Eh... kao sto napomenuh pre nekog odredjenog vremena ja sam svoj prvi krug hi fi boleshtine zavshio kupovinom jednog konfekcijskog sistema Onkyo a-803Pozdrav

Мммммммммммммммм Онкио! :buehehe:стоН_Колд
Napisano

A šta reći...Elektrostatici...Nema drugog komentara...Samo...WOO-HOO!

... eh, još kad bi ih Dragić Dragićević premotao ... bilo bi WOO -HOO - HOOOOOOOOO ! :buehehe::frusty: P.S. Kolega palamudine izvin'te na ovom off-u, nisam mog'o da odolim :angry: ... ovo je bilo jače od mene :yes3:
Napisano

... eh, još kad bi ih Dragić Dragićević premotao ... bilo bi WOO -HOO - HOOOOOOOOO ! :buehehe: ....

Beli, ne zezaj, nisu to riboni pa da se premotavaju !:frusty:
Napisano

... ovo je bilo jače od mene :buehehe:

Ne zaboravite kolezi da ovde ima i drugih koji su jači i jači od vas... :frusty:

...čisto, ako krene često da vas svladava... :angry:

Napisano

Ne zaboravite kolezi da ovde ima i drugih koji su jači i jači od vas... :buehehe:

...čisto, ako krene često da vas svladava... :frusty:

Ово се стручно зове -ДЕМОНСТРАЦИЈА СИЛЕ
Napisano

Ово се стручно зове -ДЕМОНСТРАЦИЈА СИЛЕ

e- jeb'ga - vis' da je stavio dva smajlija :buehehe:
Napisano

nemojte tako... ja imam jedne koji cekaju da skupim sredstava da ih dam pomenutom gospodinu... nabavio Ge pojachivach i samo novci se chekaju.. pa cje te imati prilike i da chujete Vi iz Beograda a i oni koje put nanese ..... :buehehe:

Napisano

Jok, demonstracija sile je kada se sila primeni. Onomad je dizanje prašine oko "DD" dovelo do spuštanja zavese, nemile terminologije, pljuvanja, vređanja, prozivanje majčinih genitalija i da ne podsećam na nemile događaje. Ali, uglavnom to tako bude kada se pretera. Dok je svima smešno, smejemo se. Kada se samo jedan smeje a svi ostali budu zapanjeni, uvređeni ili iznenađeni, onda to znači da su moderatori i administratori omanuli jer su prevideli očigledan pravac u kome se krenulo. Bez obzira šta ja lično mislim o spomenutim zvučnicima, tj patentu, ne bi bilo dobro bilo koga ismevanjem isprovocirati do te mere da sebe dovede u stanje trajne izopštenosti sa foruma... i ovog...Ko se ne seća ili nije bio na času... gomila zaključanih tema... http://www.hifi-forumi.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=14056

Napisano

Jok, demonstracija sile je kada se sila primeni. ......

Неће бити,то се тада зове примена или употреба силе :buehehe:,под демонстрацијом силе се подразумева скуп мера и поступака,коју појединац или група предузима,као и сам наговештај да се одређени поступци и мере могу употребити,а циљ јој је превенција евентуалних активности које могу довести до примене,тј. употребе силе.Јасно? :frusty:
Napisano

nemojte tako... ja imam jedne koji cekaju da skupim sredstava da ih dam pomenutom gospodinu... nabavio Ge pojachivach i samo novci se chekaju.. pa cje te imati prilike i da chujete Vi iz Beograda a i oni koje put nanese ..... :buehehe:

nista se ti ne brigaj :frusty:

peaceful coexistence for everything & everyone

jebo te patak - ispade ovaj vorum - Parada Ponosa !!

:angry:

Napisano

Неће бити,то се тада зове примена или употреба силе :buehehe:,под демонстрацијом силе се подразумева скуп мера и поступака,коју појединац или група предузима,као и сам наговештај да се одређени поступци и мере могу употребити,а циљ јој је превенција евентуалних активности које могу довести до примене,тј. употребе силе.Јасно? :frusty:

:angry: uff osecam da me przi usmereni mlaz upucen sa XXX KW sa P18 .....:yes3:
Napisano

:buehehe: uff osecam da me przi usmereni mlaz upucen sa XXX KW sa P18 .....:frusty:

Опет грешка, П18-2 нема усмерен млаз, ради на принципу рефлектовања ел.магнетне енергије од земљине површине.(зато га је тешко лоцирати) Ма доста више вечерње школе из ОНО и ДСЗ :angry:
Napisano

Опет грешка, П18-2 нема усмерен млаз, ради на принципу рефлектовања ел.магнетне енергије од земљине површине.(зато га је тешко лоцирати) Ма доста више вечерње школе из ОНО и ДСЗ :buehehe:

ja misljah da ti umes da ga umlazis ......da nisi slucajno iz onih mojih krajeva , gde bukve mnogo vole da rastu ?za te otamo kazu "popeo se na bukvu bežeći od međeda , pa viče "aoj matero , oće ćaća da me bije!!" " :frusty:
Napisano

Ne zaboravite kolezi da ovde ima i drugih koji su jači i jači od vas... :buehehe:

...čisto, ako krene često da vas svladava... :frusty:

:angry: si šefe , neće se ponoviti :yes3: ... evo sad nešto malo i za Vas post-7-125330764135_thumb.jpg ... i Vaspost-7-125330800988_thumb.jpg :yes3::):)
Napisano

ja misljah da ti umes da ga umlazis ......da nisi slucajno iz onih mojih krajeva , gde bukve mnogo vole da rastu ?za te otamo kazu "popeo se na bukvu bežeći od međeda , pa viče "aoj matero , oće ćaća da me bije!!" " :buehehe:

:frusty::angry::yes3:Ау, колико непознавања принципа радио локација :yes3:Колега Зен морате на поправни,а пре тога на допунску наставу.П18-2 је осматрач и он се не "умлазује",његов дијаграм је широпојасни,шта ће му 16 антена у 2 спрата кад би га усмеравали.То што осећаш да те пржи - то је нишански радар.(Имам ја и то у џепу) :)Поздрав за те твоје из међеђих крајева, нијесам ја о'тале
Napisano

nemojte tako... ja imam jedne koji cekaju da skupim sredstava da ih dam pomenutom gospodinu... nabavio Ge pojachivach i samo novci se chekaju.. pa cje te imati prilike i da chujete Vi iz Beograda a i oni koje put nanese ..... :)

Bole te uši, statike ćeš posle toga zavaljati za minut..

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...