Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 72
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Puno je radio sa raketnim modelarima, tako da danas Srbija ima i nekoliko šampionskih titula u raznim kategorijama.Imamo i svetskog prvaka Živana Josipovića, moj dobar drugar koga znam od detinjstva.

Pre jedno dve godine, na sada već tradicionalnom skupu mladih astronoma na Letenki, gostovali su raketni modelari, sa pričom o svom hobiju, malom izložbom uradaka, i pokaznim ispaljivanjem nekoliko modela.Iznenađujuće je da tako nešto još postoji kod nas, mada znamo da sve zavisi od angažovanja pojedinaca - entuzijasta, kao što i ceo "projekat" oko časopisa Astronomija i okupljanja na Fruškoj Gori opstaje samo zahvaljujući Saši Zorkiću, bez mešanja kojekakvih ministarstava u privatne stvari pojedinaca. :sarcastic_hand::connie_nutzo: A na prethodnim fotografijama možemo da vidimo, dokle može da dovede izrada minijaturnih replika raketli. :good2::bravo:
Napisano

Pre jedno dve godine, na sada već tradicionalnom skupu mladih astronoma na Letenki, gostovali su raketni modelari, sa pričom o svom hobiju, malom izložbom uradaka, i pokaznim ispaljivanjem nekoliko modela.Iznenađujuće je da tako nešto još postoji kod nas, mada znamo da sve zavisi od angažovanja pojedinaca - entuzijasta, kao što i ceo "projekat" oko časopisa Astronomija i okupljanja na Fruškoj Gori opstaje samo zahvaljujući Saši Zorkiću, bez mešanja kojekakvih ministarstava u privatne stvari pojedinaca. :sarcastic_hand::connie_nutzo: A na prethodnim fotografijama možemo da vidimo, dokle može da dovede izrada minijaturnih replika raketli. :good2::bravo:

Samo jedna ispravka, hvala. ali ja se nisam bavio rakenim modelarstvom. Samo sam, na pocetku svoje karijere, radio u Narodnoj Tehnici u Zemunu, gde je kolega Desa vodio raketne modelare, a ja foto i radio klub.
Napisano

Samo jedna ispravka, hvala. ali ja se nisam bavio rakenim modelarstvom. Samo sam, na pocetku svoje karijere, radio u Narodnoj Tehnici u Zemunu, gde je kolega Desa vodio raketne modelare, a ja foto i radio klub.

Razumeo sam da nisi radio to. Doduše, Leonardovu napomenu da je "uradio neke stvari za njih" sam pripisao tebi, otuda i moj post. Bilo kako bilo, Narodna tehnika je učinila svoje - ni fotografija ti ne ide loše... :character13:
  • 4 months later...
Napisano

AR2 ( Vlado )dali si uspeo da oformiš liniju CPLAY - THUNEAU ALLOCATOR - EXA U2I -(pa tamo dalje) ACKO DAC ...Izvini živo me interesuje jer imam modifikovan DCX2495 - AKM4396 - JENSEN JT11-EMCF - ZEN MOD PSMLS,zadovoljan sam ,nije da nisam,ali nešto mislim da to može mnogo bolje.Zoka

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...