stein Napisano Mart 20, 2011 #1 Napisano Mart 20, 2011 Moram sve zasluge za ovu temu da dam Viktoru koji je prvi postavio link ;)Elem, pošto su skockali svega 20 komada, a znajući kako stvari idu, šansa da vidimo šemu je nikakva... Pokazalo se i u ovom slučaju, da što se tiče ideje da je hibrid koncept vredan pažnje, ideja nije glupa, niti za odbacivanje... To se pokazalo i u mom sistemu, a sada me zasvrbelo da čujem (konačno) i Bastarda
scope Napisano Mart 20, 2011 #3 Napisano Mart 20, 2011 ................. a znajući kako stvari idu, šansa da vidimo šemu je nikakva... E, bas si me . Znas da su ljudi za seme mnogo
stein Napisano Mart 20, 2011 Autor #4 Napisano Mart 20, 2011 Uostalom, iz priloženog se vidi da nisu štedeli ni po jednom aspektu. Mislim da bi se većina samograditelje upucala u nogu pre nego bi bili spremni da se toliko žrtvuju koliko je potrebno da sagrade sve po specifikaciji. Zato je valjda i high end, lično, mene više privlače koncepti kao što je F5. Jednostavno i... jednostavno dobro, što bi rekao Pass, "Good enough"
Superfi Napisano Mart 20, 2011 #5 Napisano Mart 20, 2011 Pre neki dan citam na 6moon test kutije sa Raal ribonom i Revelator basicem od 18cm. Rumun ih napravio i prodaje u USA za 22k Eura.Siguran sam da u najmanju ruku isto tako kvalitetan zvuk moze da napravi i Boki. Takodje sam siguran da State Of The Art pojacala sa ovog foruma mogu da naprave bar nekolicina drugara i jedan ne-drugar.Ono sto fali za neki ozbiljan nastup (mislim sta znaci ozbiljan? Komercijalizacija sa sve firmom) je naravno 20ak uredjaja kao sto su oni napravili i slanje na sve 'relevantne' adrese. Besprekoran dizajn je neophodan. I to je ono sto niko nema. Taj zadnji korak. Mada, i tu sam siguran, da neko od drugara ima ozbiljne planove da zivi od High Enda i to bi se sredilo...Imamo Lea hvala Bogu a ni Italija vise nije daleko...BFA: IMHO onaj drugi lik nema pojma o cemu prica, pozlacene stampe i najskuplji delovi... Na RTSu zvuci super, u to sam siguran. A citao sam da ce im preamp kostati oko 200.000 dolaresa a mono blokovi oko pola miliona????????????? Ako se setim gde sam procitao saljem link. Posle toga me uopste ne interesuju Just my 2 cents...
stein Napisano Mart 20, 2011 Autor #6 Napisano Mart 20, 2011 Rekoh lepo. Neko će se upucati u nogu...Bio u pravu.NEXT!
Fukushima Napisano Mart 21, 2011 #9 Napisano Mart 21, 2011 Ono sto fali za neki ozbiljan nastup (mislim sta znaci ozbiljan? Komercijalizacija sa sve firmom) je naravno 20ak uredjaja kao sto su oni napravili i slanje na sve 'relevantne' adrese. Besprekoran dizajn je neophodan. I to je ono sto niko nema. Taj zadnji korak. Mada, i tu sam siguran, da neko od drugara ima ozbiljne planove da zivi od High Enda i to bi se sredilo...Imamo Lea hvala Bogu a ni Italija vise nije daleko...Verujem da je osim mene i za nekolicinu ovde to posao snova, medjutim osim dosta novca i znanja treba imati i srece....U svakom slucaju BRAVO za naše!
D Agostino Napisano Mart 21, 2011 #10 Napisano Mart 21, 2011 Svaka cast, imamo pamet a i ranije smo je imali pocev od Nestorovica ...
stein Napisano Mart 21, 2011 Autor #11 Napisano Mart 21, 2011 Verujem da je osim mene i za nekolicinu ovde to posao snova, medjutim osim dosta novca i znanja treba imati i srece....U svakom slucaju BRAVO za naše! Sreća je tek usputna olakšavajuća okolnost. Tog trenutka kada se formuliše i definiše neki pažnje vredan proizvod, treba ga promovisati. Sreća je ako se ne mora dugo čekati i tražiti prilika da se proizvod prezentuje pravim osobama. Nesreća je ako se do takve osobe/ekipe ne može doći. Poučen ličnim iskustvom, ništa nije nemoguće. Bitno je ne biti izolovan od ostatka sveta i gluv za tuđe mišljenje i dobronamerne pokušaje da se pomogne.
InSides Napisano Mart 21, 2011 #12 Napisano Mart 21, 2011 Појачало изгледа сјајно - али дај ме потсетите - нису то исти они људи који су оптужили Dan D'Agostino-а за "industrial abuse and copy of our proprietary hybrid stereo integrated amplifier design"? Можда су цене тако велике зато што морају трошити пуно на судске трошкове - мислим, сада морају тужити и Франка Ченга и Милана Карана, ако се не варам: ASI Electronics by Tchang & Karan
Zen Mod Napisano Mart 21, 2011 #13 Napisano Mart 21, 2011 svaka cast za finish ...... al' onaj ram za sliku je dostojan pijacnog goblena , sa likovima Tita i Jovanke ........ ili istog kvaliteta Willerove kopije Konja na pojilu ( sa 30% boda u odnosu na original)
InSides Napisano Mart 21, 2011 #14 Napisano Mart 21, 2011 svaka cast za finish ...... al' onaj ram za sliku je dostojan pijacnog goblena , sa likovima Tita i Jovanke ........ ili istog kvaliteta Willerove kopije Konja na pojilu ( sa 30% boda u odnosu na original)Мени је прилично интересантан факт што је господин Чанг утврдио да некоме треба, цитирам "a crushing 2.400 watts into 8 ohms (3.600 into 4 ohms, 4.500 into 2 ohms) and peak current and voltage swing figures of 240A and 140V."А ја сирома уживам са неколико вати у А класи.
Zen Mod Napisano Mart 21, 2011 #15 Napisano Mart 21, 2011 bas mi te zao , siromaha , sto se sa tim patis ......... :sarcastic_hand:jos kad napravis prave zvucnjake ........
InSides Napisano Mart 21, 2011 #16 Napisano Mart 21, 2011 bas mi te zao , siromaha , sto se sa tim patis ......... :sarcastic_hand:jos kad napravis prave zvucnjake ........ Аха, па да ми људи не долазе у госте - мислим да бих морао онда купити бар једног Крел(ц)а.
Mikorist Napisano Mart 23, 2011 #17 Napisano Mart 23, 2011 hibrid koncept vredan pažnje, unutrasnji organi rekoh ja da bez Munjdorfa nema dobrog zvuka ne cini Vam se da su im stampane plocice malo poodebele ?
stein Napisano Mart 23, 2011 Autor #18 Napisano Mart 23, 2011 rekoh ja da bez Munjdorfa nema dobrog zvuka Jel Munjdorf onaj crveni što na njemu piše WIMA?
stein Napisano Mart 23, 2011 Autor #19 Napisano Mart 23, 2011 ne cini Vam se da su im stampane plocice malo poodebele ? So what?...Mogu i ja da napravim pojačalo u kutiji od 25mm debelog lima... Čeličnog. Pa ko oće da ga diže, vala, neka mu bruha... Samo, ne vidim svrhu...
Mikorist Napisano Mart 23, 2011 #20 Napisano Mart 23, 2011 Jel Munjdorf onaj crveni što na njemu piše WIMA? uzmi naocale pise na drugoj slici na konderzatoru M Cap by Munjdorf
stein Napisano Mart 23, 2011 Autor #21 Napisano Mart 23, 2011 M Cap, so what? Lepo je čovek rekao da su koristili najskuplje dobavljive komponente... Moš' mislit... Ono što mi je Zen načrčko odlično svira i bez jedne jedine najskuplje komponente... Pa čak i opljuvani Behringer bolje svira od gomile krša upakovane i prodavane kao high end...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah