Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
11 minutes ago, Vix said:

Ipak

za moj ukus, FR mora da bude i efikasan (db/W/m) a po prirodi stvari i osetljiv (mali Mms, i sve tako dalje)

ovi moderni FR, sa db/W/m ispod 90db .......... to jeste FR ali nije my cup of tea

sta vredi sto je FR a nije osetljiv zvucnjak? ubi mu pola zile koje treba da ima pravi FR, ako ne i vise

dok je starovirskih drivera na svakom buvljaku, i dok je Sonido na raspolaganju od novih ........... ima dovoljno primeraka koji meni odgovaraju

Napisano

Cak mi me smeta sto nije osetljiv, ono, dovoljno za normalno slusanje. Smeta mi sto srednji tonovi (zenski vokal pogotovo) zvuce nekako neprirodno. (Osim onog pika na 8khz).

Ne umem to da opisem...

Napisano

Plus sto su ovi staklenci i Japanu kostali 360€/par u pretprodaji...van mojih mogucnosti...vise skrecem paznju da ih proba neko ko moze...msm, staaakleeeni😃

Napisano
57 minutes ago, Vix said:

dovoljno za normalno slusanje

sacekaj i poteraj da ti stignu oni Cabasse, pa ces da se podsetis sta je pravi FR 

ja rekoh, ti slusaj svojim usima, pa vidi sta ti draze

moje je samo da podsetim

Napisano

Cabasse je izgleda zaglavio ko u onoj prici kad lik ide da trazi zenu za druga, pa uzme za sebe :laugh1tooht:

Salim se, ali su ostali zakljucani u ostavi kod lika koji se nalazi u drugoj drzavi, a zvucnici mu nisu na spisku prioriteta...

Bice to, kad-tad...

P.s. @chakija. Ako stvarno hoces 10.3 ke, nije nemoguce... ;)

Napisano (izmenjeno)

Oću... Šalji detalje na PP!

FR poput markaudio, po meni, upravo imaju smisla jer nisu uštrojeni i fazno su perfektni... Nema pomagača ni odozdo ni odozgo. 

I ne dernjaju se :bad_boys_20:

Koji je cabasse u pitanju? 

Izmenjeno od chakija
Napisano (izmenjeno)

Alo, uprava! Kakva je ovo nepravedna diskriminacija!? :D

Ovo baš lepo izgleda:

BTW, jesi li uspeo da nalakiraš membrane na 10.3? Čitao sam na nekoj od tema da to pomogne kod "dampiranja rezonansi".

Izmenjeno od chakija
Napisano

Nece PP...

P.s. Probao sam da premazem sa takim slojem dammara. Nike bilo nekog poboljsanja, nisam hteo vise da diram. Ipak notch filter bolje radi. Ali ipak meni "ne lezi" sam "ton" tih metalnih membrana. Stvar ukusa, jbg...

Screenshot_2025-08-11-10-04-58-243_com.android.chrome.jpg

Napisano (izmenjeno)

Ja sam mašinac po prinudi (tatko ufatio za uši i odvukao u SMŠ jer nisam prošao u ekonomskoj) pa mi možda zato leži zvuk metalih membrana :D
Svakako, nije da ne bih voleo da se podsetim zvuka npr. papirnatih Sonida - pogotovo ovih novih varijacija sa Field coil egzotikama. Cena je doduše paprena.

Meni se to neko dernjanje iz njih urezalo u sećanje. Doduše baš sam ih davno slušao.

Poslao sam ti test poruku - mozda slanje radi, a "primanje" mi slabije ide :D

Izmenjeno od chakija

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...