Mikorist Napisano Januar 8, 2011 #1 Napisano Januar 8, 2011 Zasto toliko melodican,kvalitetan,"audiofilski", Aparat za kokice kosta oko 2000 RSD ??? http://www.tehnomanija.rs/index.php?mod=catalog&op=product&product_id=2826 Clatronic aparat za kokice PM 2658 sigurno mislite da je OFF - oooo no.... ako posmatram druge forume ovo je pravo mesto treba bar 20 minuta da bi poceo da svira kako treba. Opis proizvoda * Clatronic aparat za kokice PM 2658 * Kokice se prave strujanjem toplog vazduha bez upotrebe ulja * Jednostavan za korišćenje * Priprema bez ulja * Uključi / isključi prekidač * Posuda za mešanje sa puterom * Napajanje: 230 V, 50 Hz * Snaga: 900 W * Garancija: 2 godine * Zemlja porekla: PRC Koja toplina zvuka i toplina srednjetonskog područja 900 W
Zen Mod Napisano Januar 8, 2011 #3 Napisano Januar 8, 2011 jeftin je zato sto ti treba Hiraga da bi proradioal' da nije iz Kostolcau stvari - moze i Hiraga iz Kostolca , ako nece biti koristena u Prestonici
Vix Napisano Januar 8, 2011 #4 Napisano Januar 8, 2011 A posle koliko kokica ide na prvi servis (ili na otpad, svejedno)? A onako usput nesto sam negde citao da su neki likovi provalili da su kokice za mikrotalasnu pecnicu kancerogene, zbog nekog toksicnog dodaka. Al nema veze, sad cemo uvoziti i jaja iz Nemacke, posto ce pojeftiniti, a nama dioksin ne moze nista, sigurno smo vec stekli imunitet
krvimozak Napisano Januar 8, 2011 #5 Napisano Januar 8, 2011 Clatronic aparat za kokice PM 2658Ih habenzi this gadget. Zer gut!
Zen Mod Napisano Januar 8, 2011 #6 Napisano Januar 8, 2011 lako se tebi za'ebavat'ti si daleko za Panel bilo koje vrste ...........
stein Napisano Januar 8, 2011 #9 Napisano Januar 8, 2011 Kod nas se guske i prasići ekstra klase hrane kukuruzom a odkako su ubili i poslednji bioskop pre koju godinu, ni kokice mi više ne prijaju.
krvimozak Napisano Januar 8, 2011 #10 Napisano Januar 8, 2011 Panticu, kad vec pominjes prasici...Samo za Ziku - Ne mesaj se u trice, ce te izedu svinje! lako se tebi za'ebavat'ti si daleko za Panel bilo koje vrste ........... Ma ozbiljan sam, stvarno imam tu spravicu!
Zen Mod Napisano Januar 8, 2011 #11 Napisano Januar 8, 2011 sorry - umetn'o si se - odgovarao sam Viksetu
sir Oliver Napisano Januar 8, 2011 #12 Napisano Januar 8, 2011 a jok svajaJa nemam svaju . Sto nije tolko strasno. Strasno je sto mi pripada cela tasta.
Zare Napisano Januar 8, 2011 #13 Napisano Januar 8, 2011 jeftin je zato sto ti treba Hiraga da bi proradioal' da nije iz Kostolcau stvari - moze i Hiraga iz Kostolca , ako nece biti koristena u Prestonici I nikako ne sme da ima klirit. To je pogubno za ugodjaj. Gvojze moze ali klirit nikako pa jos graviran .
Vix Napisano Januar 8, 2011 #14 Napisano Januar 8, 2011 Kad smo kod kokica i koka, evo vica:Dolazi Mujo kod Hase, a nos mu pun perja.Haso: Jel bolan' sta ti to perje u nosu?Mujo: Smrkao sam koku! A svaja mi je rekla da mi je fotoaparat djubre, i u pravu je, ali o tome cu u nekoj drugoj temi...
ManicP Napisano Januar 8, 2011 #15 Napisano Januar 8, 2011 A onako usput nesto sam negde citao da su neki likovi provalili da su kokice za mikrotalasnu pecnicu kancerogene, zbog nekog toksicnog dodaka.Ne mora da bidne :Viannen_loungelizard:RECEPAT ZA DIY KOKICE U uTALASNOJDomaći kukuruz u vatrostalnu činiju po želji (obratiti pažnju da ima poklopac), ulje po želji, so kolko voliš + neki tweak po želji tipa aleva paprika (naravno domaća). 3-4 min na najjače i ete DIY kokice iz mikrovalne. :popcorn:Ovi zlotvori što naplaćivaju 50 din za 50g kokica za mikrotalasnu nek se teraju...
Sipi Napisano Januar 9, 2011 #17 Napisano Januar 9, 2011 i - kako kokice ovih dana u Prestonici ?Nema tu realnih kapaciteta za ozbiljno kokanje, tek malo prikokavanja...
Mikorist Napisano Januar 9, 2011 Autor #18 Napisano Januar 9, 2011 Pecina ima ubedljivo najbolji po meni kukuruz kokicar u BG
ManicP Napisano Januar 9, 2011 #19 Napisano Januar 9, 2011 Pecina ima ubedljivo najbolji po meni kukuruz kokicar u BG +1
Aleksandar Car Napisano Januar 9, 2011 #20 Napisano Januar 9, 2011 +3 (komplet porodica trosi Pecina kokice!!!)
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah