Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Zasto toliko melodican,kvalitetan,"audiofilski", Aparat za kokice kosta oko 2000 RSD ???

http://www.tehnomanija.rs/index.php?mod=catalog&op=product&product_id=2826

Clatronic aparat za kokice PM 2658

Postavljena slika

sigurno mislite da je OFF - oooo no.... ako posmatram druge forume ovo je pravo mesto :buehehe:

treba bar 20 minuta da bi poceo da svira kako treba.

Opis proizvoda

* Clatronic aparat za kokice PM 2658

* Kokice se prave strujanjem toplog vazduha bez upotrebe ulja

* Jednostavan za korišćenje

* Priprema bez ulja

* Uključi / isključi prekidač

* Posuda za mešanje sa puterom

* Napajanje: 230 V, 50 Hz

* Snaga: 900 W

* Garancija: 2 godine

* Zemlja porekla: PRC

Koja toplina zvuka i toplina srednjetonskog područja

900 W :Viannen_loungelizard:

• Odgovora 19
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

jeftin je zato sto ti treba Hiraga da bi proradioal' da nije iz Kostolcau stvari - moze i Hiraga iz Kostolca , ako nece biti koristena u Prestonici :buehehe:

Napisano

A posle koliko kokica ide na prvi servis (ili na otpad, svejedno)? :busted::popcorn: A onako usput nesto sam negde citao da su neki likovi provalili da su kokice za mikrotalasnu pecnicu kancerogene, zbog nekog toksicnog dodaka. Al nema veze, sad cemo uvoziti i jaja iz Nemacke, posto ce pojeftiniti, a nama dioksin ne moze nista, sigurno smo vec stekli imunitet :house14:

Napisano

lako se tebi za'ebavat'ti si daleko za Panel bilo koje vrste ........... :sarcastic_hand:

Napisano

Kod nas se guske i prasići ekstra klase hrane kukuruzom a odkako su ubili i poslednji bioskop pre koju godinu, ni kokice mi više ne prijaju.

Napisano

Panticu, kad vec pominjes prasici...Samo za Ziku - Ne mesaj se u trice, ce te izedu svinje!

lako se tebi za'ebavat'ti si daleko za Panel bilo koje vrste ........... :sarcastic_hand:

Ma ozbiljan sam, stvarno imam tu spravicu!
Napisano

jeftin je zato sto ti treba Hiraga da bi proradioal' da nije iz Kostolcau stvari - moze i Hiraga iz Kostolca , ako nece biti koristena u Prestonici :buehehe:

I nikako ne sme da ima klirit. To je pogubno za ugodjaj. Gvojze moze ali klirit nikako pa jos graviran :) .
Napisano

Kad smo kod kokica i koka, evo vica:Dolazi Mujo kod Hase, a nos mu pun perja.Haso: Jel bolan' sta ti to perje u nosu?Mujo: Smrkao sam koku! :buehehe: A svaja mi je rekla da mi je fotoaparat djubre, i u pravu je, ali o tome cu u nekoj drugoj temi...

Napisano

A onako usput nesto sam negde citao da su neki likovi provalili da su kokice za mikrotalasnu pecnicu kancerogene, zbog nekog toksicnog dodaka.

Ne mora da bidne  :Viannen_loungelizard:RECEPAT ZA DIY KOKICE U uTALASNOJDomaći kukuruz u vatrostalnu činiju po želji (obratiti pažnju da ima poklopac), ulje po želji, so kolko voliš + neki tweak po želji tipa aleva paprika (naravno domaća). 3-4 min na najjače i ete DIY kokice iz mikrovalne.  :popcorn:Ovi zlotvori što naplaćivaju 50 din za 50g kokica za mikrotalasnu nek se teraju... :busted:
Napisano

i - kako kokice ovih dana u Prestonici ?:Viannen_loungelizard:

Nema tu realnih kapaciteta za ozbiljno kokanje, tek malo prikokavanja... :no::buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...