stein Napisano Mart 12, 2011 #67 Napisano Mart 12, 2011 Iz ličnog iskustva, znam da za svaki dobar ciklus "tržišnog privređivanja" moraju da postoje osim samih uslova (ekonomija, privreda, dobro uređeni zakoni i adekvatna primena i sprovođenje istih) i tri najvažnije karike u ciklusu, da ne kažem, lancu: Osobe A,B i C. A je onaj sa idejom, veštinom, znanjem i rukama (alatkama, sredstvima) odnosno kreator proizvoda. Na drugom kraju je osoba C koja je konzument (koja može u isto vreme da bude i osoba A ili B u nekoj drugoj branši) i jel' osoba B koja se brine da proizvod osobe A dođe na pravi način do osobe C. Posrednjik, distributer, prodavac, kako god da se zove, osoba B je ta koja za svoju zaradu treba da promoviše proizvod osobe A i plasira ga osobama C. Ja sebe vidim u sve tri pozicije, ali ne za istu stvar... Ako su tricikli u pitanju, onda sam na poziciji A, ako je audio oprema, onda recimo C, a samogradnja mu dođe negde na B....
stein Napisano Mart 16, 2011 #68 Napisano Mart 16, 2011 http://www.kupujemprodajem.com/Soltanus-Acoustics-set-zvucnika-pojacalo-573184-oglas.htm?filter_id=1731498
stein Napisano Mart 24, 2011 #69 Napisano Mart 24, 2011 Eto prilike da kome ova priča mulja po mašti nađe na forumu u oglasima jedan par...
Blade Napisano Mart 24, 2011 #70 Napisano Mart 24, 2011 Ne razumem zasto ih prodajes.Razumeo sam da ste ti i Zolika drugari i da je to specijalan par za tebe?Ja ih ne bih prodavao na tvom mestu.Zasto to radis, iskreno, o zasto?
crni. Napisano Mart 24, 2011 #71 Napisano Mart 24, 2011 i moj burazer sad prodaje fenomenalnog reno klia, svi se cude, ali nema tu mesta cudjenjuhoce nesto drugacije, novije i to je to
Blade Napisano Mart 24, 2011 #72 Napisano Mart 24, 2011 i moj burazer sad prodaje fenomenalnog reno klia, svi se cude, ali nema tu mesta cudjenjuhoce nesto drugacije, novije i to je toJel tvoj burazer drugar sa proizvodjacem Klia? Rekao bih da nije. Dakle, cudjenju ima mesta.
Zen Mod Napisano Mart 24, 2011 #73 Napisano Mart 24, 2011 :Viannen_loungelizard:ti si ocigledno drugar sa proizvodjacem cudjenja ......... pa ga imas u izobilju
crni. Napisano Mart 24, 2011 #74 Napisano Mart 24, 2011 a da...napravili stein i zolka dil da zarade milione dok se vlasi ne sete :buehehe:
Blade Napisano Mart 24, 2011 #75 Napisano Mart 24, 2011 :Viannen_loungelizard:ti si ocigledno drugar sa proizvodjacem cudjenja ......... pa ga imas u izobiljuA sta je pesnik hteo da kaze?
Superfi Napisano Mart 24, 2011 #76 Napisano Mart 24, 2011 Ja ne mogu a da ne izdam Zena...Danas sam bio kod njega i ako niste znali, on i Stein su nesto istrgovali i uglavnom...Ja sam doneo nove Steinove zvucnike iz Bacha u Su Cestitam na prinovi Stein i ako sad ne stanes da trazis nikad to neces ni naci
Zen Mod Napisano Mart 24, 2011 #77 Napisano Mart 24, 2011 Ja ne mogu a da ne izdam Zena...Danas sam bio kod njega i ako niste znali, on i Stein su nesto istrgovali i uglavnom...Ja sam doneo nove Steinove zvucnike iz Bacha u Su Cestitam na prinovi Stein i ako sad ne stanes da trazis nikad to neces ni naci
stein Napisano Mart 25, 2011 #78 Napisano Mart 25, 2011 Ne razumem zasto ih prodajes.Razumeo sam da ste ti i Zolika drugari i da je to specijalan par za tebe?Ja ih ne bih prodavao na tvom mestu.Zasto to radis, iskreno, o zasto? Svi su Zolikini zvučnici specijalni dok ih radi sam. Sada i neko drugi ima priliku da postane najbolji drug ovim mojima :)Nije bitno da drugi razumeju moje postupke. Zolika i ja jesmo drugari. Prodajom ovih, pomažem mu tako što ću da mu dam pare koje dobijem i dodati još para za par drugih. Kao što možeš da vidiš, u postu #68 je bio link ka kupujemprodajem sajtu gde su bili na prodaju novi ex-demo ESL-i, kojih više u oglasima nema...Ajd onda, dedukcijom... http://www.diyaudio.rs/topic/3509-p-soltanus-elektrostatici/page__view__findpost__p__73122
stein Napisano Mart 25, 2011 #79 Napisano Mart 25, 2011 :Viannen_loungelizard:ti si ocigledno drugar sa proizvodjacem cudjenja ......... pa ga imas u izobilju
stein Napisano Mart 25, 2011 #80 Napisano Mart 25, 2011 Ja ne mogu a da ne izdam Zena...Danas sam bio kod njega i ako niste znali, on i Stein su nesto istrgovali i uglavnom...Ja sam doneo nove Steinove zvucnike iz Bacha u Su Cestitam na prinovi Stein i ako sad ne stanes da trazis nikad to neces ni naci Hvala, ovo je bilo brzo!
zika Napisano April 4, 2011 #81 Napisano April 4, 2011 Ne mogu da preskočim a da, jednostavno, ne preporučim, svakome, da proba ovakve ESL... Ja sam, dugo, za njima žudeo, i, sada, znam da sam, svakog časa, bio u pravu... Jeste, ovo što imam(o) je najnoviji krik Soltanus technology ali, radi, za sve pare i više...
bata bane Napisano April 4, 2011 #82 Napisano April 4, 2011 Ne mogu da preskočim a da, jednostavno, ne preporučim, svakome, da proba ovakve ESL... Ja sam, dugo, za njima žudeo, i, sada, znam da sam, svakog časa, bio u pravu... Jeste, ovo što imam(o) je najnoviji krik Soltanus technology ali, radi, za sve pare i više...Kako je, u stvari, za srecu malo potrebno Bericetni bili, dugo vlasnika srecnim cinili
zika Napisano April 4, 2011 #83 Napisano April 4, 2011 Kako je, u stvari, za srecu malo potrebno Bericetni bili, dugo vlasnika srecnim cinili Hvala! U sreći, odakle god stigla, valja uživati, čuvati je k'o malo vode na dlanu...
zika Napisano April 4, 2011 #84 Napisano April 4, 2011 Eto, taj poseban pair je u mojoj sobi nešto više od 24 časa. Sve što sam želeo time da dobijem je stiglo. Stiglo je i više, zaslugom Zolike... Poboljšanja koja su učinjena su meni, zaista, kao šlag na dobroj torti, dodala ono što je to učinilo tortu odličnom. Dve crne kutijice su učinile čuda. Detalji, prostor i utisak prisutnosti su tu i na, veoma, niskim nivoima slušanja. PRaT je prisutan sve vreme... Zolika je sasvim tačno predvideo sve nedostatke koje će F3 ispoljiti u ovoj postavci. Hiraga je to premostila. Stavljeni su buffer-i pre i posle TVC i pitkost, uživanje se teško mogu opisati. Za one kojima će to nedostajati iz mojih opisa, preporučujem da pročitaju Mikine opise Cabasse zvučnika i zamene pojmove na odgovarajućim mestima... Jedva čekam da pročitam Stein-ove utiske o novom pair-u koji bi trebalo da se pojavi kod njega... Ovako ujednačen, širokopojasni, čvrst ESL nisam čuo... A, opet, sve osobine ESL-a zbog kojih je voljen su tu... Eto, toliko, za sada, iz moje skromne pećinice...Hvala Zolika i Stein!
stein Napisano April 4, 2011 #85 Napisano April 4, 2011 Ajd, oladi malo, još ćeš nekoga navesti da pod hitno ponudi dva para Cabasse na prodaju samo da bi došao do jednog para elektrostatika... :buehehe:Novopridošlice, još nisam stigao da uključim... Al evo, saću...
zika Napisano April 4, 2011 #86 Napisano April 4, 2011 Ajd, oladi malo, još ćeš nekoga navesti da pod hitno ponudi Cabasse na prodaju samo da bi došao do jednog para elektrostatika... :buehehe:Novopridošlice, još nisam stigao da uključim... Al evo, saću... U tol'kom prostoru ti se šepuriš sa tako slim&slender zvučnicima. Trebalo je, jednostavno, da ja to uzmem dok su još bili u Bgd. Al', ne valja, ne bih Vas upozn'o Subotičani jedni...Uživaj!
stein Napisano April 4, 2011 #87 Napisano April 4, 2011 Ha ha ha... Rastavljen mi amp za subwoofer... Neću ni da palim dok ga ne sklopim... Znači, prvi utisci... biće, jednom... Znajući kako sam brz i ažuran, jedino je valjda Maguri trebalo više da sklopi pojačalo... (za one sa jeftinijim ulaznicama: osam godina od šeme do uključenog pojačala...)
crni. Napisano April 4, 2011 #88 Napisano April 4, 2011 @zikaposle svih ovih kupovina, valjda ti se pojavio neki visak u kucihoce li nesto na oglase?aj daj neki dac, sta si se stisó
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah