Pchelac Napisano pre 1 sat #16700 Napisano pre 1 sat To, prava muskarcina...a ne ko ja, - duso, moram da stavim dodatni drajver odozgo na kutiju...Nee, onda nece kutija moci da bide postament za vazu i cinijuuuu...Doobro, nista onda🙄😂 Vix je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 1 sat #16701 Napisano pre 1 sat 43 minutes ago, Pchelac said: To, prava muskarcina...a ne ko ja, - duso, moram da stavim dodatni drajver odozgo na kutiju...Nee, onda nece kutija moci da bide postament za vazu i cinijuuuu...Doobro, nista onda🙄😂 Ima jos jedna verzija. 2 metra na raspolaganju za zvucnike i komodu za TV. Trenutna komoda je dugacka 120 cm, zvucnici su sirine po 30 cm, i eto. Medjutim, zena bi da promeni komodu, da kupi onu od 150 cm, sto mi ostavlja po 25 cm sa svake strane za zvucnike. Mislim, moze, ali onda mora da kupim 50 komada fullranga od 3 cm, pa line array po 25 komada sa svake strane. A? Pa...neka ostane tako kako je. Moja verzija bi bila da kupimo kracu komodu za TV, od 100 cm, pa da mi ostane po 50 cm sa svake strane, za normalne 15" woofere, a ne ovo malecko od 10". U pravu sam, zar ne?
Zen Mod Napisano pre 52 minuta #16702 Napisano pre 52 minuta tv na zid, 3m diagonala velki zvucnici ispred, koga briga i ako zaklanjaju ekran Vix je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 20 minuta Autor #16703 Napisano pre 20 minuta A onda se setim realnosti: priča se da će biti isključenja struje zbog nedostatka energenata. Tako da, iskreno… koga briga koliki su zvučnici i kakvo je pojačalo kad će sve da svira na 0 db. I tu ja stanem, pogledam u zid i kažem sebi: .....krelac, ali pevac!
Zen Mod Napisano pre 11 minuta #16704 Napisano pre 11 minuta stamboli napunicu ebook reader nekako, a imam i pijanino kuci pa ce lupam Vix and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1
Vix Napisano pre 5 minuta #16705 Napisano pre 5 minuta Ma uvek moze nesto da svira, pa makar i sviralo ku...cu Treba samo neko 2x3 w class D pojacalo (imam negde one TPA cipove), pa onda moraju veliki i osetljivi zvucnici. Akumulator + solarni panel na balkon i eto. A auto, pa kad peglica moze na ugalj, moze i Yugo. Samo treba razmisljati pozitivno Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah