Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Od svih navedenih mozda bi najbolje pasovao onaj somogui buduci da je pomenuti monacor poprilicno skup i ne dostupan. Takodje osetljivost je zadovoljavajuca.

Posle 1001 opcije i odluke, za sada sam najblize varijanti koju sam u startu zamislio, a to je open back iskra i ovaj minijaturni visoki. U jednom momenu sam flipnuo i odlucio da zadrzim alfe i da ih zguram u ovih 15 kvadrata u kojim trenutno zivim. Sreca pa odustadoh...ponovo :to_become_senile: . Takodje, vrlo blizu sam bio varijanti sa mark audio alpair 7 u nekom bookshelfu od 5l.

Nije mi jasno da li je prasina koju su podigli oko ovih zvucnika na DiY opravdana ili je samo jedan veliki hype ?

Molim moderatore da od ove i one druge teme koju sam otvorio naprave jednu...

• Odgovora 31
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Od svih navedenih mozda bi najbolje pasovao onaj somogui buduci da je pomenuti monacor poprilicno skup i ne dostupan. Takodje osetljivost je zadovoljavajuca.

Posle 1001 opcije i odluke, za sada sam najblize varijanti koju sam u startu zamislio, a to je open back iskra i ovaj minijaturni visoki. U jednom momenu sam flipnuo i odlucio da zadrzim alfe i da ih zguram u ovih 15 kvadrata u kojim trenutno zivim. Sreca pa odustadoh...ponovo :to_become_senile: . Takodje, vrlo blizu sam bio varijanti sa mark audio alpair 7 u nekom bookshelfu od 5l.

Nije mi jasno da li je prasina koju su podigli oko ovih zvucnika na DiY opravdana ili je samo jedan veliki hype ?

Molim moderatore da od ove i one druge teme koju sam otvorio naprave jednu...

Koje „druge teme“...?
Napisano

...vrlo blizu sam bio varijanti sa mark audio alpair 7 u nekom bookshelfu od 5l.Nije mi jasno da li je prasina koju su podigli oko ovih zvucnika na DiY opravdana ili je samo jedan veliki hype ?bump

Napisano
bump ti baba:rofl:donesi pa da ih cujemo ........ jerbo dosad nismo .........:Viannen_loungelizard:
Napisano

bump ti baba:rofl:donesi pa da ih cujemo ........ jerbo dosad nismo .........:Viannen_loungelizard:

Ne verujem ti <_< . Da li je moguce da postoji nesto a da ga ti nisi cuo ? :buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...