chakija Napisano Januar 3, 2011 Autor #23 Napisano Januar 3, 2011 Od svih navedenih mozda bi najbolje pasovao onaj somogui buduci da je pomenuti monacor poprilicno skup i ne dostupan. Takodje osetljivost je zadovoljavajuca. Posle 1001 opcije i odluke, za sada sam najblize varijanti koju sam u startu zamislio, a to je open back iskra i ovaj minijaturni visoki. U jednom momenu sam flipnuo i odlucio da zadrzim alfe i da ih zguram u ovih 15 kvadrata u kojim trenutno zivim. Sreca pa odustadoh...ponovo . Takodje, vrlo blizu sam bio varijanti sa mark audio alpair 7 u nekom bookshelfu od 5l. Nije mi jasno da li je prasina koju su podigli oko ovih zvucnika na DiY opravdana ili je samo jedan veliki hype ? Molim moderatore da od ove i one druge teme koju sam otvorio naprave jednu...
zika Napisano Januar 3, 2011 #24 Napisano Januar 3, 2011 Od svih navedenih mozda bi najbolje pasovao onaj somogui buduci da je pomenuti monacor poprilicno skup i ne dostupan. Takodje osetljivost je zadovoljavajuca. Posle 1001 opcije i odluke, za sada sam najblize varijanti koju sam u startu zamislio, a to je open back iskra i ovaj minijaturni visoki. U jednom momenu sam flipnuo i odlucio da zadrzim alfe i da ih zguram u ovih 15 kvadrata u kojim trenutno zivim. Sreca pa odustadoh...ponovo . Takodje, vrlo blizu sam bio varijanti sa mark audio alpair 7 u nekom bookshelfu od 5l. Nije mi jasno da li je prasina koju su podigli oko ovih zvucnika na DiY opravdana ili je samo jedan veliki hype ? Molim moderatore da od ove i one druge teme koju sam otvorio naprave jednu... Koje „druge teme“...?
Aleksandar Car Napisano Januar 3, 2011 #27 Napisano Januar 3, 2011 Jel su ti Melenci daleko?mini visokotonciKolko ja znam 15ak km kad se od Zrenjanina podje za Kikindu.
Zen Mod Napisano Januar 3, 2011 #28 Napisano Januar 3, 2011 u Melenaca - kad se popnes na ludaju - vidis Kekendu
chakija Napisano Januar 5, 2011 Autor #29 Napisano Januar 5, 2011 ...vrlo blizu sam bio varijanti sa mark audio alpair 7 u nekom bookshelfu od 5l.Nije mi jasno da li je prasina koju su podigli oko ovih zvucnika na DiY opravdana ili je samo jedan veliki hype ?
Zen Mod Napisano Januar 5, 2011 #30 Napisano Januar 5, 2011 ti baba:rofl:donesi pa da ih cujemo ........ jerbo dosad nismo .........
boban 85 Napisano Januar 5, 2011 #31 Napisano Januar 5, 2011 dynablaster pominjao neke alpaire, priupitati istog
chakija Napisano Januar 5, 2011 Autor #32 Napisano Januar 5, 2011 ti baba:rofl:donesi pa da ih cujemo ........ jerbo dosad nismo .........Ne verujem ti . Da li je moguce da postoji nesto a da ga ti nisi cuo ?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah