Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 148
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

si ga spalio ?:buehehe:

Pu,pu, sto bi babe rekle, daleko bilo...pa nije to Ge, ovako... pravo da ti kazem, nije zanimljivo...svaki put kad ukljucis on radi :blink: nego sta ti je to...PSM LS :dubbio:
Napisano

BB, pedere, kad da dodjem da cujem BJ2?

O kakva prozivka, pa jesam te jos prvi dan zvao(dok nisu dosli majstori :sarcastic_hand: ) da dodjes da cujes i J2 i cevku... :scratch_head: Sad sam predao nadleznost nad J2 sp300... :bye:

vi's kako se pritajio - prije ces stici kod Vlade u SF :hyper:

:tongue10:
Napisano

Dakle, 1) Babuške su se vratile kući2) J2 se vratio kući - BB, ne želim da znam šta si mu radio, sad mi svira još lepše :Viannen_loungelizard:3) for ManicP - Ovo je prava stvar ! Ugradjeno (MKP 1uF) :sporty095_2:

Napisano

;) Daudio, sp300...jos jedared, hvala na ustupljenim spravama bas sam uzivao :cheers:

Meni je zadovoljstvo da sam upoznao još jednog sjajnog momka :drinks:I da, da se ne zaboravi,.na kraju nije bilo praznih ruku - hvala u dečje ime....mada ja sam dobio BJ2 nazad i baš me briga :sarcastic_hand:
Napisano

Вратиле се бабушке,само нису то више оне старе,Ове ме сморише са причом како су биле у друштву неких галантних господа Германијума и Ј2-отовима :D Надам се ББ да сада имаш јасније смернице шта радити. :drinks: И заборавих данас да се захвалим Слоби за транспорт :doh::hi:

Napisano

BataBane - majstore za ruski googllllgde naci posto i kako rusijanski SIT trandze :KP801 (low voltage aimed at audio) and KP926 (high voltage, aimed at switching designs)?

Napisano

spasibujem:Viannen_loungelizard:moze jos jedna zamolba - mozes li naci k-ke za iste ?ja sam nesto nasao , ali nepotpuno ....... sta cu kad sam nepismen :sarcastic_hand:

Napisano

Ево и нешто из Москве и имају оба транзистораhttp://www.radet.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=56:list050&catid=12:nizkovolt&Itemid=97Погледаћу за карактеристике.

Napisano

КП801http://www.vegalab.ru/forum/showthread.php/6940-quot-%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%8B%D0%B5-quot-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D0%B8%D1%85-%D0%92%D0%90%D0%A5%D0%B8пост #7

Napisano

Za KP926 sam ja poodavno smarao Baneta (doduse, nabavka zavisi od taste), al' evo izlazne karakteristike koju je snimio Vladimir iz Ukrajine (sa diyaudio.com):[slika u postu #126]

Napisano

Za KP926 sam ja poodavno smarao Baneta (doduse, nabavka zavisi od taste), al' evo izlazne karakteristike koju je snimio Vladimir iz Ukrajine (sa diyaudio.com):[slika u postu #126]

Спаваш на часу Сипи :punish: Тај дијаграм сам већ окачио у посту 126. :character13:
Napisano

Mnogo si bre brz, dok sam ja trazio tu sliku, ti si je vec okacio... ;)Sa'cu da je obrisem da ne jede prostor na serveru.Na ovom ruskom linku nisam video datasheet za 801 (samo 802 i 810), u kom je postu 801?

Napisano

Mnogo si bre brz, dok sam ja trazio tu sliku, ti si je vec okacio... ;)

Јок ти споро тажиш-33 минута :drinks:Нешто мало о КП 926http://vbega.ru/engineering/inventor/8/index.html
Napisano

Јок ти споро тажиш-33 минута :drinks:

Pa malo trazim, malo odem da vidim jel' se podgrejala sarma, malo ovo-ono, nisam ja Japanac! :D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...