vbraca Napisano Novembar 14, 2010 #1 Napisano Novembar 14, 2010 Zelim samo da obelodanim DIY javnosti,da je svetlo dana ugledao jos jedan snagas sa Hypex UcD400 modulima.Pravljen je za profi upotrebu, razglas i bass gitara,pa su takvi i konektori.Ovih dana ce,ipak, uci u Hi-Fi sistem, pa ce biti i tih komentara.Za sada, slede samo slike. A zainteresovani, mogu da spreme pitanja.Prvi utisci su vise nego dobri,a prva svirka ce reci vise.
Sipi Napisano Novembar 14, 2010 #2 Napisano Novembar 14, 2010 ...zainteresovani, mogu da spreme pitanja....Ako nisi vbraca koji se pominje ovde:http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/14507-vasa-pozitivna-i-negativna-iskustva-sa-pre-prodavcima-hifi/page__view__findpost__p__307576http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/14507-vasa-pozitivna-i-negativna-iskustva-sa-pre-prodavcima-hifi/page__view__findpost__p__307633bolje da promenis nick.A ako jesi...
vbraca Napisano Novembar 15, 2010 Autor #3 Napisano Novembar 15, 2010 Mnogo zlih ljudi,hodi ovim svetom.Ne moze se dobro,probiti od zla.
crni. Napisano Novembar 15, 2010 #4 Napisano Novembar 15, 2010 nema ovaj vbraca nikakve veze sa onim iz kupujemprodajembracu poznajem...koliko braco? 17-18g? i čovek je super.inače, i moj nick se provlačio kroz one preprodavačke sajtove...svuda ima budala
Zen Mod Napisano Novembar 15, 2010 #5 Napisano Novembar 15, 2010 nema ovaj vbraca nikakve veze sa onim iz kupujemprodajem......drago mi je
Impuls Napisano Novembar 15, 2010 #6 Napisano Novembar 15, 2010 Crni u ovom slucaju gresite. Radi se o istom coveku ali je nakon Sipijeve opaske pokazao dobru volju da se resi problem neispravnih slusalica. Najbolje ovu pricu ostavimo po strani dok ne dobije kraj. u slucaju da bude los kraj onda ste i Vi na tapetu po narodnoj: s kim si, takav si.
crni. Napisano Novembar 15, 2010 #7 Napisano Novembar 15, 2010 ovaj čovek koga ja poznajem i koji je član onog foruma se ne zove VUČETIN BRATISLAV...ne znam o čemu se ovde radi
vbraca Napisano Novembar 16, 2010 Autor #8 Napisano Novembar 16, 2010 Postovani clanovi DIY komune. Mislio sam da nekoga zanima sta se to skuvalo u mojoj kuhinji,ali vas zanimaju petparacke price.Da li smo ovde zbog zvuka ili rekla-kazala?Ako nema zainteresovanih za pomenutu konstrukciju i zvucne domete, za mene je tema zatvorena.
Leonardo Napisano Novembar 16, 2010 #9 Napisano Novembar 16, 2010 Postovani clanovi DIY komune. Mislio sam da nekoga zanima sta se to skuvalo u mojoj kuhinji,ali vas zanimaju petparacke price.Da li smo ovde zbog zvuka ili rekla-kazala?Ako nema zainteresovanih za pomenutu konstrukciju i zvucne domete, za mene je tema zatvorena.Ispričaj ti nama ovu priču o UCD 400, pusti govorkanja, priča se i za dobrim i za ne dobrim.Imam spremljena dva modula UCD 180 HXR, ako i ne učestvujem u temi stručnim komentarima i pitanjima, pažljivo ću čitati i verovatno nešto naučiti.
Zen Mod Napisano Novembar 16, 2010 #10 Napisano Novembar 16, 2010 pa pisi ;ovako samo mogu da postavim potpitanje : i ?rekao si samo hypex i postavio dve blur fotke .mislim - ja se nesto preterano ne interesujem za hypex module , ali nekoga sigurno inetresujea sto se tice povezivanja sa jajarama - drago mi je da je neko drugi u pitanju ........ ali moras razumeti podozrenje domacih kad se nesto tako stavi na tapet
vbraca Napisano Novembar 18, 2010 Autor #11 Napisano Novembar 18, 2010 Do sada je probano u ulozi snagasa za bass gitaru.Koriscen je preamp sa Roland combo pojacala,a kabinet je pravljeni 2 x 10" sa B&C 10HPL64 (neodimium).Prvi utisci su izuzetni. U odnosu na pojacala,koja vec posedujem,a oba su respektabilna, "Acoustic B320" (starije, 320W/2ohm) i "Mark Bass LM II" (novije,440W/4ohm), ovo svakako odnosi pobedu. Zvuk je neuporedivo dinamicniji i preciznhiji. Sa boljim preampom, a i on se krcka, bice jos bolji rezultat. Uskoro cu ga ubaciti u Hi-Fi sistem, pa cu i to komentarisati. Napajanje je izvedeno sa toroidom od 800W, greatz 2 x 50A ( da tece reka), elko 2 x 10mF(ROE "LL") zajednicki za oba kanala + 4 x 10mF po kanalu Jamicon (Snap-in). Posto je namenjen profi koriscenju, sto znaci, pod punom snagom, mozda i sa vecim teretom od 4 ohm-a, duzi vremenski period, ugradjen je poveliki hladnjak i dva ventilatora "Sunon Maglev", koji su izuzetno tihi i trajni. U kucnim uslovima torture, prakticno se ne greje, jedino se greju tranzistori za stabilizaciju napona +- 12V i na nj. sa montirao hladnjak. Uostalom to i proizvodjac savetuje, pogotovo ako se ide sa naponom napajanja koji tezi max. vrednosti. Ja sam se zaustavio na +- 60V. Do sada je sve ispunilo ocekivanja. Ako bude interesovanja, pisacu o nastavku testiranja. Otvoren sam za pitanja. Pozdrav.
Impuls Napisano Novembar 18, 2010 #12 Napisano Novembar 18, 2010 Ako nisi vbraca koji se pominje ovde:http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/14507-vasa-pozitivna-i-negativna-iskustva-sa-pre-prodavcima-hifi/page__view__findpost__p__307576http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/14507-vasa-pozitivna-i-negativna-iskustva-sa-pre-prodavcima-hifi/page__view__findpost__p__307633bolje da promenis nick.A ako jesi...Mali off. Prica je zavrsila na moje zadovoljstvo sa novim slusalicama koje mi je VBraca poslao. Potpuno ispravne, neusvirane i jaci model. Evo obavesti i na drugom forumu http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/14507-vasa-pozitivna-i-negativna-iskustva-sa-pre-prodavcima-hifi/page__st__991__gopid__309134#entry309134
Fukushima Napisano Novembar 21, 2010 #13 Napisano Novembar 21, 2010 Testiranje pojacala gitarom / bas gitarom nikako nije merodavno u hifi kontekstu. Kod pojacala za instrumente koloracija zvuka je pozeljna po cemu se i medjusobno razlikuju i cene, tako da cekamo utiske hifi testa
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah