Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

To se zove Lansalloy vesanje i to mu je boja. Znaci da je original. Mana tog vesanja je sto se stvrdne i bude kao kamen. Mora da se menja mada su mnogi uspesno uspeli da sa kocionom tecsnoscu odmeknu isto , sto je po meni previse radikalno. Imao sam priliku da uzmem slicne drivere od nekog coveka u Zemunu, ali sam odustao. Kada vidim Alnico uvek se dobro zamislim jer problem sa gubitkom fluksa je tezak za resenje (ovaj ima underhung kalem pa ne pati od tog problema u toj meri). Ja sam vise za 2231 ili ako moze 2235 . Ipak cena je vise nego dobra.Zeljko

Umesto prednjeg vešanja, ima nešto žuto. :lol: Odokativno, koliko je to matoro?

Napisano

ako se ne varam - to je Klipsh varijantane bacajte pare - Eminence APT je boljiAPT50 go driverAPT80 sa najmanjom hornom ...... pa onda APT120 i sli.Bob Crittes ga prodaje kao upgrade visoki za Klipsch

Napisano

Netjem ja da bacam pare ni na Eminence ni na te EV, nego ako ima neko ko traži baš te origigi EV visoke, eto mu ih :)

Napisano

ako se ne varam - to je Klipsh varijantane bacajte pare - Eminence APT je boljiAPT50 go driverAPT80 sa najmanjom hornom ...... pa onda APT120 i sli.Bob Crittes ga prodaje kao upgrade visoki za Klipsch

pa vidi se i po samoj hornici, ne samo kod ovoga, nego i drugih modela sa valjkastim magnetom, da one rupice na uglovima sluze za montazu.... "moje" hornice su bolje jer nemaju te rupice, one su namenjene potpuno jedinstvenom i samostalnom urlanju, pa cak i bez magneta ! :lol:
Napisano

Nesto mi je sumnjivo oko te cene za TAD! Mora da se presao u jednoj nuli :) Ovo je bukvalno dato dzabe.

.Neverovatno...A ono sa TAD jedinicama prakticno free

Napisano

Nesto mi je sumnjivo oko te cene za TAD! Mora da se presao u jednoj nuli :) Ovo je bukvalno dato dzabe.

taj prodaje te zvucnike (odn on ili neko treci) jos od pre god i po dana...tada sam ih prvi put video na ebay-u..nije mi jasno u cemu je fora..

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...