Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

jes da ga je smestio u fijoku, ali deluje da je napravljeno posteno, ima choke gde treba i 6 tegli, jos ako je nabo i prave trandze..... ko ce da zove da izvesti forum?

https://www.kupujemprodajem.com/Pojacalo-HIRAGA-2-x-8W-Le-Monstre--42655823-oglas.htm?filter_id=103594785

42655823_589f7a40ccb931-6799900520161123_102619.jpg

kad bolje razmislim mozda je ovo i mrezni trafo a ne choke, pusti snovi urdjinala

Napisano
25 minutes ago, grau said:

jes da ga je smestio u fijoku, ali deluje da je napravljeno posteno, ima choke gde treba i 6 tegli, jos ako je nabo i prave trandze..... ko ce da zove da izvesti forum?

https://www.kupujemprodajem.com/Pojacalo-HIRAGA-2-x-8W-Le-Monstre--42655823-oglas.htm?filter_id=103594785

42655823_589f7a40ccb931-6799900520161123_102619.jpg

kad bolje razmislim mozda je ovo i mrezni trafo a ne choke, pusti snovi urdjinala

gde vidis ti choke tamo?

Napisano

pa i napisao sam na dnu :)

znaci nema CLC filter iz urdjinala a posto sam pricao s covekom nema ni JFET-ove nego neke uparene sankene donirane iz drugog uredjaja.... jbga.

Napisano

Pre dva dana sam koristio takvu ručicu kod Salaija u Budimpešti - veoma moćna ručica, vredi pare

zvučnica je bila odlična SPU nude Black E

gramofon Micro Seiki RX1500

Napisano
4 hours ago, Eci said:

Pre dva dana sam koristio takvu ručicu kod Salaija u Budimpešti - veoma moćna ručica, vredi pare

zvučnica je bila odlična SPU nude Black E

rucica kosta oko 4000e nova, to je najjeftinije sto ima da se nadje (kataloska cena je $6500)

koja je to varijanta SPU, jel ova

Ortofon-SPU-Royal-N-image.gif

ili je normalna SPU E izvadjena iz shella?

Napisano

relativno jeftino u odnosu na konkurenciju, Classic N sam našao novu za 645 EUR a Classic NE za 725 EUR.

Majstor Salai koliko sam Ecija razumeo svoj lični primerak, korišćen, nemodifikovan ceni skupo u odnosu na fabriku.

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

Pink Floyd koliko znam koriste ATC i to one najvece aktivne mrcine, mislim ATC SCM 200 ASL. Na tome je radjen ovaj poslednji remaster DSOTM.

Napisano

Kad dodje na prosecnu cenu Ardena u Srbiji, mozda ga i proda...

Mogao bi da nas pozove u goste da ih cujemo sa tim Verdierovim lampasem koji je - fun fact - dizajniran (inzenjerski) u Beogradu i jedan primerak se nalazi kod autora u Kosovskoj ulici. Ne znam da li je to ovaj isti primerak, otudjen (kada je bio na prodaju mogao je da se dobije za 1000e).

Napisano

sasvim je normalno da u Jevropi amerikansko bude skupo , kao sto je sasvim normalno da u Merikama jevropsko bude skupo

priseban Merikanac kupuje Altec , dok priseban Jevropljanin kupuje Tannoy

realno - Tannoy coax trci u krugovima oko Altec coax-a , jedino bas ko vole West Coast sound preferira Altec

a ono - neko bi bas trebalo da mi plati da uzmem te original Altec skretnice , najo obrnuto

disclaimer - nabavicu ja kad tad 604 ,da se ima ......

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...