Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

samo nastavi da up-ujes oglas u svim temama , pa mozda neko i primeti :buehehe:

niko ne brani da ga up-ujes dnevno , ako ti je volja

Napisano

Ja ne kupujem FR-ove iz prostog razloga, da su išta dobri, vlasnik ih ne bi ni prodavao, eto, kad ste videli da Zen prodaje neki FR ? (a pune mu sve prostorije svih objekata u koje ima pristup bez legitimisanja ili plaćanja ulaznice) :)

Napisano

samo nastavi da up-ujes oglas u svim temama , pa mozda neko i primeti :buehehe: niko ne brani da ga up-ujes dnevno , ako ti je volja

Ne up-am nego mi cudno da niko ni da pita za odlicne a jeftine fr-e a ovamo padanje u nesves za preskupe na ebaju.
Napisano

Grešiš "sinak", mnogo grešiš... tema se zove "Kupuj dok nije otišlo" - (kad ja već ne mogu) a ono što se u temi pokaže/prikaže/linkuje, uglavnom brzo i ode - nasuprot tome, ono što ti i mi ostali imamo, ne ide nigde pa nema razloga da se trpa u kategoriju "požuri, prodaće se brzo" jer očigledno je da ... neće... :(

Napisano

http://www.ebay.com/itm/TA0102A-Manu-TRIPATH-Encapsulation-MODULE-STEREO-150W-4-CLASS-T-DIGITAL-/120920851745?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2771c521

Sta mislite o ovome? Moja neostvarena zelja. Pise used ko zna da li su ok mada vidim da je prodao 4 kom. Mozda je neko trgovao sa ovim kinezom? Kakva su iskustva. Ja ozbiljno razmisljam o ovom.

Napisano

utsource je sasvim ok, korektan.

doduše nikad nisam kupovao polovnjake, samo nove stvari.

će se strpiš dok im prođe nova godina, to je malko duže nego kod nas.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...