Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 4.4k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Patrick Watson , pevac i muzicar koji je gostovao na albumu benda The Cinematic Orchestra i njegov sjajan album- Close To ParadiseIma na omotu istog albuma i poneka cevka :D znaci da zvuk ne moze da `omane` ;) Eto i istoimene numere sa albuma :

Uzivajte :ok:

post-556-0-11833100-1295555447_thumb.jpg

Napisano

I za malo smirenije momente...http://www.youtube.com/watch?v=1RfC4phcWu4&feature=related

Napisano

pa dobro bre ljudi, hoce li neko da da neki predlog albuma, cd-a, ploce....necemo valjda po ceo dan da gledamo spotove sa jutjubaslusate li vi uopste muziku?zar je moguce da moram na fifi forum da bi pokupio neki cd!?mislim stvarno, audiofili, a vise po ceo dan na jutjubu :sarcastic_hand:

+1još jedna tema koju sam obrisao od onih koje pratim
Napisano

I sve je bilo u redu dok se nisu pojavili Nirvana sa svojim -Smells Like Teen Spirit i momak po imenu Beck sa pesmom Loser... Ali nije sve bilo izgubljeno, pojavilo se i nešto što me sačuvalo od izumiranja sa ostalim dinosaurima koji još uvek misle da je Elvis živ, da Deep Purple upravo krišom snima svoj novi album i da Morrison negde krišom u Parizu pije Cappuccino... Soundgarden!

Napisano

... i onda se ja čudim kako sam uspeo da teram F5 u clipping... So obvious... I ...http://www.youtube.com/watch?v=LFpfureaCVsAjd sad, nemoj ga terat u klipping... ako možeš... Tek ovo mora da bude LOUD! :crazyrocker:

Napisano

Naprosto ne mogu da verujem da ovo nisam predložio! (mislim da jesam ali na fifi...)

Elem, specijalno za kolegu Crnog i društvo za stolom:

Postavljena slika

Il Giardino Armonico, 4 godišnja doba.

Posle ove izvedbe, milion puta preslušano delo više nikada neće biti isto... Ko je slušao, zna o čemu govorim. Ista grupa muzičara ima još pažnje vrednih izvedbi (La Casa Del Diavolo npr)

Postavljena slika

Napisano

Birth Control, sa svojim karakterističnim zvukom i dominantnim klavijaturama... (nije "klasična" muzika) :)

Napisano

podseti me stein da se latim malo klasike :D

strasna svirka

Postavljena slika

Napisano

Popecitelji - `Haos` Dobro :ok: Borko imas neki linak da se taj album `skine` za dz?Poz

Napisano

podseti me stein da se latim malo klasike :D

Kad poslušaš (dovoljno puta) 4 godišnja doba u interpretaciji/izvođenju Il Giardino Armonico, napiši da li se samo meni čini, ili stvarno to čine na veoma drugačiji način (u usporedbi sa "uobičajenim izvedbama") ;)
Napisano

poslusao sam i u pravu si, veoma je zanimljivo, nekako drugacije zvuci

medjutim, meni je tesko da ocenjujem druge izvodjace ovog vivaldijevog dela jer je za mene apsolutna referenca oj disk i ovaj covek, posebno kad je u pitanju izvodjenje -leta-

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...