Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 398
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

I ne znas koliko!

Ali da ne trujemo temu... :assshake:

:bomb:

pa vidis da ima motor run kondove u sebi .......

:bomb:

Postavljena slika

Napisano

Ih da ne trujemo... :assshake: Gledio sam bash te kondove nesto...nisu icel pa valjda zato ode u prodaju.Moracu ih staviti u moj babel...ocito je poenta u njima. :bomb:

Napisano

Ih da ne trujemo... :assshake: Gledio sam bash te kondove nesto...nisu icel pa valjda zato ode u prodaju.Moracu ih staviti u moj babel...ocito je poenta u njima. :bomb:

sta - jel' aktuelno da Audiomat ode na dobos ?ostaje F4 i cevni preamp ? ?
Napisano

Ih da ne trujemo... :bomb: Gledio sam bash te kondove nesto...nisu icel pa valjda zato ode u prodaju.Moracu ih staviti u moj babel...ocito je poenta u njima. :bomb:

Poenta je u finansijama! :assshake:
Napisano

sta - jel' aktuelno da Audiomat ode na dobos ?ostaje F4 i cevni preamp ? ?

Izgleda da je tako odluceno.Verovatno ce tako manje da "boli" (a znas i zasto) ovog trenutka... :assshake:
Napisano

Ocesh reci skupe Saletove ruke? :assshake: Vazno je da uzivash u njemo, a to sto Audiomat odlazi na dobosh je jasan pokazatelj babelovog kvaliteta...Fantastican mali amp....cevni peamp zna da mu cucne samo tako.Evo odo na pivo...

Napisano

babel ne menja audiomatbabel je kod fisha , sa AlephPNagardov cevni preamp je u kombinaciji sa F4 kod cika Branka - a tu je i audiomat

Napisano

babel ne menja audiomatbabel je kod fisha , sa AlephPNagardov cevni preamp je u kombinaciji sa F4 kod cika Branka - a tu je i audiomat

Aleph P ver 1.0 ili 1.7?
Napisano

Kao sto je vec receno na 4. stranici: :bomb:

Nova zvezda: Babelfish J by (Mighty) ZM

Audiomeca Kreatura by Pierre Lurne

Teac P700, D700

Aleph P1.7 Clone

Triangle Iconor

i jos poneke "trice i kucine"...

Pozdrav!

:assshake:

Napisano

Ja ih i ne pratim. Kazu da nije pristojno prisluskivati tudji razgovor, u ovom slucaju grupe moderatora, administartora ili ne znam kojih, pa ih i ne slusam. A iskreno i nema se sta cuti.

Napisano

Ja ih i ne pratim. Kazu da nije pristojno prisluskivati tudji razgovor, u ovom slucaju grupe moderatora, administartora ili ne znam kojih, pa ih i ne slusam. A iskreno i nema se sta cuti.

opet si zaboravio smajli ? :assshake:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...