Jump to content

Ge SE amp-6N23P tube


bata bane

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 486
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

meni i dalje nejasno - si uspeo da se sastavis i ukljucis cujenje :rofl:ima li ikakvih zvucnih pomaka sa choke input filterom ....... i da li se moze izvuci zakljucak , pa da posle nekoliko dana krenemo dalje ?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

A sst, znas da ne bi spavao nocas :buehehe: Sve sam rasturio, zamenio, polemio, satavio, i radi! :respect: Tezak je zivot nas elektronicara, lebac je to sa sedam kora :buehehe:;)

Svire oba, za sad malo pojacano(malji deca spavaju) nema brum, nema shum :to_become_senile: Jedino sto ovo jedno malcice smrducka , specifican miris izgorelog otpornika :buehehe:;)

Evo da se javim sa prvim utiscima, shuma nema, bruma nema....samo prostota cistote :buehehe: A sto se tice izgleda, izgledaju kao da imaju bar 50W u cistoj A klasi ;):drinks:

Druze Z, sa ponosom i radoscu u srcu obavestavamo vas da obe sprave rade savrsenao, evo vec 2 dana, i da zvuce u slobodarskom duhu naseg naroda i narodnost :pioneer:;)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

dobro ....... onda cemo pogledavamo dnjmfet ccs varijante ovijeh dana , sa sve slcfne obaziri se na ove sto oce da te breče - ljubomorni su na tvoje ge i lanpe oni znadu samo sa nekin ofetima tamo :buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Dok ne stignu planovi za dmjmfet-CCS-SLCF-shuntreg-MX2, probacu da se pozabavim sa crtanjem plocica za napajanje Ge dela :coffee: Bilo bi zgodno, ukoliko neko ima neku sugestiju u vezi poboljsanja i optimizacije same sheme. Licno bih voleo da u shemu napajanja ugradim i osigurac za svaki slucaj , ali nisam siguran gde bi bilo najoptimalnije mesto :blush:

post-62-052141000 1287384330_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Нема оптималног,Транзистор је најбржи осигурач,ставио му ти пре њега 10 или ниједан осигурач први има да рикне :bye:

Tubelover :buehehe:;)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 3 nedelje kasnije...

Elem, dragi moji, dosao je na red novi experimenat :to_become_senile: Po preporuci sedih glava, a i ponekih sedih brada odvojio sam cevnio deo sa Ge ampa. Na taj nacin sam od integralnog pojacala dobio veliki Ge buffer, slicno poput Pass-ovog F4 :coffee: Cevni deo je premesten koji centimetar unazad i bice povezan na prethodni steopen, odnosno LDR atenuatoe i ici ce na nesto izlaznog LDR baffera.Na taj nacin izbeci cu jedan OP na putu signala, a dobicu fakticki line pretpojacalo sa LDR kontrolom :good2: Isecana je MDP ploca sa izrezanim delom za Cevne module, a cela ploca montira se na poklopoca LDR umesto njegovog originalnog aluminijumskog :good2:a sad spektakl :baklja:

post-62-0-38927400-1288768208_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...