Jump to content

Pluto.


zdrawcke

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 55
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

mladunac - nemas ti sta da razumes ....... nego se pazi - kad se ostane bez svastika i tetaka , pa samo stetocine ostanu na broju ........ ko ce koga :drinks:vec vidim Pride Of Belgrade .............. a transparenti ce biti " A Sta Ces , Kad Su Svaje Na Godisnjem ...... ":drinks:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ја овде ништа не радзумем... ко ту кога и зашто :drinks:

Priča se o svajama samo što Zen :buehehe: non stop usmerava priču na gej vodenicu :drinks:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja sam pravio Phoenix sub.8 x 12 in, dipole sub i mogu da kazem da radi odlicno, cak i bez shelwing-a i phase corr. samo sa crossoverom.(ali se potkrala minorna greska, naime u dokumentaciji pise all units moving in same dirrection...sto je neispravno jer se gornje kutije na svakom kanalu okrecu za 180 deg fozocki pa mora i electr. phase...).Zvuk je najbolji sub koji sam do sada cuo, lagan, be napora, vazdusast, nije boomy, jako definisan, masivan,power amp se radje smanjuje, nego sto se pojacava, relativno malih dimenzija pa moze i kao stalak za fullrange,modularan, mana je jedino sto zahteva 4 drv po kanalu, ukupno 8 kom..

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

A ove hotne gore na picsu Yamamura dionisio, sa tim sto mislim da nisu originalni driveri i imaju neke modifikacije...i jako dobar primer su kako bi back loaded horn sistem trebalo da izgleda...ocigledne su dimenzije... Recimo povrsina usta, u odnosu na 6.5in drv...Sada uporedite sa hornama koje ste videli do sada pa prosudite da li su ispravno projektovane...ovde su i uglovi savijanja jako bitni, sve preko 22deg cca donosi jako izoblicenja, po Beraneku,horne su odlivena u kalupu i od plute sukoja ima osobinu da se siri na niskim fr.sklapaju se direktno u prostoru....ova sipka nije potrebna i naknadno je dodata, tu su najmanji pritisci... najveci su posle grla horne oko 1.2mtamo gde je horna najuza, kod usta je veliki zvucni pritisak...horna i jeste akusticki transformator vazdusni pr u zv pr...cheers. :drinks:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

A ove hotne gore na picova sipka nije potrebna i naknadno je dodata, tu su najmanji pritisci... najveci su posle grla horne oko 1.2mtamo gde je horna najuza, kod usta je veliki zvucni pritisak...horna i jeste akusticki transformator vazdusni pr u zv pr...cheers. :drinks:

Јел може нека слика?
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Какве везе то има са Плуто, осим што свира?

otkud ja znam - nit sam je ja pomenuo , nit sam ja pitao za jos slika valjda je vezano za Pluto u fazonu - prvo to uneses u sobu , zena se slogira bvelicinom , onda izneses i uneses Pluto i zence sretno
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Mojoj zeni su prevelike slusalice-bubice koje sam kupio pa cu morati da ih odnesem u podrum. Valjda ce mi dozvoliti da ih koristim kad se preselimo u neki veci stan... :drinks: :drinks:

Do tada otpadaj kod mene...
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Hey, da li ima neko Pluto u Srbiji? Napravih ih jos pre par godina i eno cuce u garazi jer zena ne da da se metnu u dnevnu sobu. Ako ih je neko uporedjivao sa klasicnim kutijama, zanimalo bi me kakvi su utisci.

Hej, ako nije tajna, koliko para je otprilike potrebno da se naprave? Mozda bih se ja upustio u avanturu, pošto se još nisam priženio :drinks:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...