Zen Mod Napisano Maj 24, 2010 Autor #23 Napisano Maj 24, 2010 onda sto ti rece Sinak - otfikari navoj , dvokomponentni i lepi plate na throat , taman da throat drivera bude flush kako i treba usput - ima li gde posten nacrt za adapter sa 1/2" na 1" ?
Zvu Napisano Maj 24, 2010 #24 Napisano Maj 24, 2010 Једва чекам, онда правимо организацију : "Биенсиовци" .Liga izuzetnih džentlmena :Viannen_loungelizard:Taman možemo probati drajvere i na vašim hornama ako ste ZA
Zvu Napisano Maj 24, 2010 #25 Napisano Maj 24, 2010 usput - ima li gde posten nacrt za adapter sa 1/2" na 1" ?Mislim da sam skoro negde video.. Sad ću malo da potražim... Možda imam i na kompu
Ја sam sam Napisano Maj 24, 2010 #26 Napisano Maj 24, 2010 Liga izuzetnih džentlmena Наравно, а не као неки са звучницима и мембранама од ауто звучника , а о ушима од Мики Мауса да и не говорим .
Zen Mod Napisano Maj 24, 2010 Autor #27 Napisano Maj 24, 2010 at Zv ( a jos cu da te karam kad stignem za ono izrugivanje mojim sisatim zvucnjacima ) : pretpostavljam da bi idealni adapter bio onaj koji prati razvoj porasta percnika throata u samom face plate-u drivera ......... sto ce reeci - ako pravim adapter - premerim to i napravim sa tim istim porastom precnika ....... dok ne dobijem 1" igra sa ancient Goodmans T52 phenolic driverima - koji su bili originalno namontirani na Iskrine biskopske kutije - na 811B hornu smesno - driver ima throat od 1/2" a horna 1" jos to dobro i radi tako
Zen Mod Napisano Maj 24, 2010 Autor #28 Napisano Maj 24, 2010 Наравно, а не као неки са звучницима и мембранама од ауто звучника , а о ушима од Мики Мауса да и не говорим . ti Deda nemas usi na tvojim driverima , nego nesto samoljušteće
Zvu Napisano Maj 24, 2010 #29 Napisano Maj 24, 2010 at Zv ( a jos cu da te karam kad stignem za ono izrugivanje mojim sisatim zvucnjacima ) :Ja nisam nešto veliki ali redovito džogiram (8km svaki treći dan) i rekreativno se bavim sportom. Prvo moraš da me stigneš, a onda i da me savladaš da bi ti pošlo za rukom. Ako ti sve to i uspe, ja uvek sa sobom nosim bricu, pa kad te bocnem bićeš miran ... Pa ti 'ajde ako smeš
Ја sam sam Napisano Maj 24, 2010 #31 Napisano Maj 24, 2010 dobro - onda cu samo da te banujem Чик пробај .
Sipi Napisano Maj 24, 2010 #33 Napisano Maj 24, 2010 ...ima implementiran navoj , a ne iteracija ....Jebote Zene, poc'o si da pricas k'o partijski funkcioner - cuj: "implementiran navoj", "iteracija" zvucnika, 'Ajde lepo da priznas na koju si se izbornu listu uvalio - najvise zvucis k'o zuti "experti" ?
Zen Mod Napisano Maj 24, 2010 Autor #34 Napisano Maj 24, 2010 za razliku od pripadnika nase politicke kloake , ja sam u zivotu citao knjige i razmisljao sta je to sto sam procitao ;jebiga - ostalo , pa ponekad i upotrebim nesto od tog danas nepotrebnog znanja .
Sipi Napisano Maj 24, 2010 #35 Napisano Maj 24, 2010 Ma ja te uvek falim za citanje knjiga, al' s navojem mozes trista cuda da radis, samo nemoj da ga "implementiras", ljubim ti karakter
Zvu Napisano Maj 24, 2010 #36 Napisano Maj 24, 2010 za razliku od pripadnika nase politicke kloake , ja sam u zivotu citao knjige i razmisljao sta je to sto sam procitao ;jebiga - ostalo , pa ponekad i upotrebim nesto od tog danas nepotrebnog znanja .Vid' što se odmah uozbiljio
Ја sam sam Napisano Maj 24, 2010 #37 Napisano Maj 24, 2010 Vid' što se odmah uozbiljio Нормално, у Бачу су на власти после последњих локалних избора победили ови подвучени жутим .
Zen Mod Napisano Maj 24, 2010 Autor #38 Napisano Maj 24, 2010 a pobicu vas sve ....... samo offtopichatebolje trazite neki salas u okolini prestonice , da pravimo Coax/PSM WG Fest krajem leta
Zvu Napisano Maj 24, 2010 #39 Napisano Maj 24, 2010 a pobicu vas sve ....... samo offtopichatebolje trazite neki salas u okolini prestonice , da pravimo Coax/PSM WG Fest krajem letaAko mi stigne ovaj drajver i levak (daće Bog) ja sam za
gaggia Napisano Maj 24, 2010 #42 Napisano Maj 24, 2010 А бре, немој ДедУ толк`о да ми чачкате! Па јел да нам сад цапне, кад треба да му стигну оне урмашице од звучника?! Па зар у цвету старости да му ускратимо и то задовољство? Зар толки труд и (о)јед, !!? Каква распуштена банда..цццц..
gaggia Napisano Maj 24, 2010 #43 Napisano Maj 24, 2010 Прилажем шумадијско рок-анд-рол пиће за младиће свих узраста, а могуће и неготинске крајне исцеђени цвет !
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah