Mikorist Napisano %s u %s #3686 Napisano %s u %s Fakat Disko najbolje ispadne Vix and Doktor je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano Juče u 05:59 #3687 Napisano Juče u 05:59 Odlično ! Krug - Cerrone Style. Vrati se - Imagination Style. Me Like. Puno bolje ide zenski vokal od onog turobnog muskog koji podseća na Mitu ex-Block Out. Sve u svemu, Mikane, cepaj samo. Ja sam te zapratio na YT i samo šibam lajkove.
BANAT Napisano pre 6 časa Autor #3690 Napisano pre 6 časa Miko probaj napravi minimal techno set ili pak minimal deep house set .
Mikorist Napisano pre 5 časa #3691 Napisano pre 5 časa pre 40 minuta, BANAT reče Miko probaj napravi minimal techno set ili pak minimal deep house set . Ja sam prestao da jurim žanr i odleteo za osećajem. Kreneš sa "melodic progressive", pa shvatiš da ti ritam smeta. Onda izbaciš ritam, ostane atmosfera. Dodaš synth koji zvuči kao da nije iz ove decenije, neki sub koji više osećaš nego što čuješ, pa odjednom više nema veze sa progressive house-om. A kad dodaš vokal i malo strukture, dobiješ nešto što liči na sci-fi cinematic ambient sa trap DNK. BANAT je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano pre 40 minuta Autor #3693 Napisano pre 40 minuta 4 hours ago, Mikorist said: Ja sam prestao da jurim žanr i odleteo za osećajem. Licno odavno pratim Juzno Africku DJ deep house scenu , zadnjih godina nekako mi taj zvuk i ritam najvise odgovara , psytrance , hard techno , ... je nekako opet daleko iza mene ...eventualno moze neki mnogo dobro napravljen minimal .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah