stein Napisano Oktobar 1, 2010 #67 Napisano Oktobar 1, 2010 Tako je, elektrostatic ima samo prilagodni trafo koji treba da digne napon iz amp-a na par KiloVolti... Da, ali ga ima u sklopu cene.
Sipi Napisano Oktobar 1, 2010 #68 Napisano Oktobar 1, 2010 Ih cena... Ja bi' doplatio kad bi moglo bez trafoa
stein Napisano Oktobar 1, 2010 #69 Napisano Oktobar 1, 2010 Ih cena... Ja bi' doplatio kad bi moglo bez trafoa Da, ti si taj što bi... Bah...:buehehe:Ti bi ga sam napravio skalpelom kada bi hteo da ga imaš...
Ја sam sam Napisano Oktobar 1, 2010 #70 Napisano Oktobar 1, 2010 Ajde nova tema o arrayima a ovde da se samo jaganjci i vuci baskare.
Zen Mod Napisano Oktobar 1, 2010 #71 Napisano Oktobar 1, 2010 Ih cena... Ja bi' doplatio kad bi moglo bez trafoa moze ...... al su novci danas ckupi
Sipi Napisano Oktobar 1, 2010 #72 Napisano Oktobar 1, 2010 moze ...... al su novci danas ckupi Jes', sg' je oskudacija! Ma manje-vise za lovu - kilo para kucu ne obara... Nego sto mi ni to nije bas-bas (doduse, slusao sam samo QUAD-ove statike, a od ravnih, velikih jos i Magnaplanare). Obrni-okreni, opet stari dinamicki zvucnik mi najvise pasuje - gore moze ribbon (slusao sam andrics-ov veliki ribon, na 200Hz secen, i to mi se bas dopalo, al' jope' mora dinamicki bas...) Stici ce uskoro i nesto od Soltanusa u Bgd da moze da se cuje u pristojnim uslovima (tako rece drugar na Audioberzi u nedelju) pa da se ima neki posten uvid u to - jedino mi nije jasno zasto mu impedansa silazi jako nisko - nisam video krivu impedanse, al' drugar kaze da je u delovima apektra skoro na 1 Ohm, a i Stein kaze da mu je F5 slab da ih potera, natera F5 do klipinga i nije dovoljno...
Zen Mod Napisano Oktobar 1, 2010 #73 Napisano Oktobar 1, 2010 ja se ne bih bunio da u jednoj sobi imam SMG ( ajd nisu statici , ali su planari ) , vozene sa solidnih 3Wtako smo ih svojevremeno slusali - mali ceve SE od 3W ........ krenulo iz zeze , pa posle nismo ni spajali velike ampove - bas nam se dopalo ....... tek posle nedelju dana gazda spojio neki veci amp
Sipi Napisano Oktobar 1, 2010 #74 Napisano Oktobar 1, 2010 Pa kako ste ih slusali sa 3W - skroz nearfield ?Kol'ko se secam oni su jedva nesto oko 80-ak dB/1W/1m, odn. deklarisali su ih nesto vise ali sa 2,83V a oni su 4 oma, jel' tako?
Zen Mod Napisano Oktobar 1, 2010 #75 Napisano Oktobar 1, 2010 ebala te fizika vise mi verujes da smo slusali muziku tako ?nije tu bilo dinamike sa 3 pentodna wata, ali je bilo vrazje muzike .poenta je u tome sto su SMG ruler flat na 4 oma db/W su malo nevazniji deo price to su zvucnici sa kojima mozes da sednes u fotelju i ceo dan slusas muziku isto tako mozes da radis nesto i ceo dan da sviraju isto tako mozes da spavas a da nista ne gasis, nego samo smanjis .naravna stvar da sa 50-ak zdravih vati ( jerbo i ne trpe bas mnogo vise ) stvar drugacije i vividnije zvuci , ali je poenta u tome da se njihovi kvaliteti ispoljavaju i sa daleko manjom cifrom , unatoc brojkamanasuprot mnogim izvikanim zvucnicima koji prorade tek kad ih zapapris , i/ili kad imas 20-ak A rezerve
Sipi Napisano Oktobar 1, 2010 #76 Napisano Oktobar 1, 2010 Dobro, dobro, tebi bilo lepo i tako, nemoj da oscilujes odma' ...
sir Oliver Napisano Oktobar 2, 2010 Autor #77 Napisano Oktobar 2, 2010 Ajde splitujte temu na jaganjce i arraye kad vas lepo molim inace busim gume. DECOOOOO
sir Oliver Napisano Oktobar 3, 2010 Autor #80 Napisano Oktobar 3, 2010 Unison Research CD player od 2000 funti a unutra ASUS CD ROM ( 15 Evra end user cena, nabavna verovatno 5Evra)
sir Oliver Napisano Oktobar 3, 2010 Autor #81 Napisano Oktobar 3, 2010 Ni Meridian G06 nije gadljiv na CD ROM.
sir Oliver Napisano Oktobar 3, 2010 Autor #82 Napisano Oktobar 3, 2010 A ni DENON. Mada je to za DVD playere pomalo i očekivano.
sir Oliver Napisano Oktobar 3, 2010 Autor #84 Napisano Oktobar 3, 2010 I šta sad tu nije jasno? Kome ovde nešto nije jasno?
sir Oliver Napisano Oktobar 3, 2010 Autor #86 Napisano Oktobar 3, 2010 Ima li neko shemu za ATA ili SATA CD ROM controler?
Sync Napisano Oktobar 3, 2010 #87 Napisano Oktobar 3, 2010 Ne vredi praviti pored onog kineskog sa ebay-a...
Zen Mod Napisano Oktobar 3, 2010 #88 Napisano Oktobar 3, 2010 Ne vredi praviti pored onog kineskog sa ebay-a...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah