chakija Napisano Jul 3, 2009 #441 Napisano Jul 3, 2009 Hahaha,ja sam skonto pre godinu dana gde treba da se navuce buzir Edit, ne seci nozice ako boga... !
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #443 Napisano Jul 3, 2009 Meni Sale dao poduzi,...... al zato uzak ........
Sync Napisano Jul 3, 2009 #444 Napisano Jul 3, 2009 Ufff pa sve preden i lakiran... a ja ga metoh na svih sest.
Mikorist Napisano Jul 3, 2009 Autor #445 Napisano Jul 3, 2009 uffff....ko smisli jfetove i uvrtanje i buzirice....jedva ga zalemih - ali uspeo sam....koliko se greje ovo - ne znam - ovi buzirici da li se tope ... No ne pada mi na pamet da skidam i lemim ponovo ovo....
Sync Napisano Jul 3, 2009 #446 Napisano Jul 3, 2009 Ni jedno, ni drugo a ni trece nesh morati ako si rasporedio valjano nogice...
Mikorist Napisano Jul 3, 2009 Autor #447 Napisano Jul 3, 2009 Ni jedno, ni drugo a ni trece nesh morati ako si rasporedio valjano nogice...Onako kako je na slici kod Zen-a tako je i kod mene - klon.
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #448 Napisano Jul 3, 2009 Onako kako je na slici kod Zen-a tako je i kod mene - klon. heheZenklon ...... elem - treba da ti se poklapa moja slikica i Slobina skicica edit: gledis li ikad u new posts ? pitajo sam te nesto onamo
Sync Napisano Jul 3, 2009 #449 Napisano Jul 3, 2009 Provociram ja to samo malkice...onako lalinski...
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #450 Napisano Jul 3, 2009 Provociram ja to samo malkice...onako lalinski...Spanky Sync ......
Sipi Napisano Jul 3, 2009 #451 Napisano Jul 3, 2009 ... a ja ga metoh na svih sest. A ko su ti jos ta petorica drugara, mada nema veze, vazno je da se vi lepo zabavljate....
Mikorist Napisano Jul 3, 2009 Autor #453 Napisano Jul 3, 2009 hehe Zenklon ...... elem - treba da ti se poklapa moja slikica i Slobina skicica edit: gledis li ikad u new posts ? pitajo sam te nesto onamo odgovorio...pa ne moze drugacije ako se moja slika poklapa sa tvojom , mora i sa Slobinom, osim ako ima levi i desni Jfet...pa sam levi stavio za desni... I ovo je podvig odraditi sa mojim debelim prstima
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #456 Napisano Jul 3, 2009 Evo kako izgleda konacno:.... sto ti je taj jedan elektrolit okrenut ?
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #457 Napisano Jul 3, 2009 Ti to nemash 6p8 silver mica za ulaz?ma moze i bez njega ......
Mikorist Napisano Jul 3, 2009 Autor #458 Napisano Jul 3, 2009 sto ti je taj jedan elektrolit okrenut ? ma moze i bez njega ...... Takav je bio okrenut kad je stigao sta moze i bez njega???sta je to - silver mica za ulaz? To niko ne rece pre...
Sync Napisano Jul 3, 2009 #459 Napisano Jul 3, 2009 6.8pF kondenzator mali zuti sto si ti stavio keramicki.. Daj adresu posaljem ti ja silver mica.Q2 i Q3 isto stegni trakicom
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #460 Napisano Jul 3, 2009 Takav je bio okrenut kad je stigao ....ne upali trokuka ....sta moze i bez njega???sta je to - silver mica za ulaz? To niko ne rece pre...greska u koracima postovanog koleze - nije to ulaz , to je u petlji nfb ;izvadi taj mali keramicki kond ako nemas styroflex ili mica bolje bez njega nego sa crap ...... u ovom slucaju stvarno moze bez njega ; ja ga i ne stavljam nikako
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #461 Napisano Jul 3, 2009 6.8pF kondenzator mali zuti sto si ti stavio keramicki.. Daj adresu posaljem ti ja silver mica.Q2 i Q3 isto stegni trakicomsramota ;ne znas adresu svog webhamstera !!"Mika , Eunet . " edit: Q2 i Q3 ne mora ni da steze ako nije dosad ; vidim da ih je dobrano slepio
Mikorist Napisano Jul 3, 2009 Autor #462 Napisano Jul 3, 2009 ne upali trokuka greska u koracima postovanog koleze - nije to ulaz , to je u petlji nfb ;izvadi taj mali keramicki kond ako nemas styroflex ili mica bolje bez njega nego sa crap ...... u ovom slucaju stvarno moze bez njega ; ja ga i ne stavljam nikakoPa sto ga stavi u shemu ako moze bez njega Bice mica...mora da daje poseban prizvuk
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah