Impuls Napisano Jul 2, 2009 #419 Napisano Jul 2, 2009 Pravio sam onu varijantu zvucnog kabla sa cat5 gde se uplicu 3 utp kabla, i nikako ne svira. Pomisljao sam da je problem jer nije u teflonu pa zato pitam gde ima da se kupi. A u podrumu mi stoji 50-tak metara obicnog utp ali ne znam gde da ga upotrebim sem da do komsinice provucem mrezu pa da imamo interni hot-video-line
Sipi Napisano Jul 2, 2009 #421 Napisano Jul 2, 2009 Kako se zove ta firma pored? Da se mi van bg-a dokopamo nekako mreznog teflonca...Izvini Sync sto si se upec'o, nema firma pored nego se zezam sa Impulsom i njegovom lemilicom kojom je obecao da ce neke da bije u glavu
Sipi Napisano Jul 2, 2009 #422 Napisano Jul 2, 2009 ...UTP za 24 dinara metar, kada se presece, slepe se parice i nema tamo mnogo traga bakru, rekao bih cink i kojesta...To onda nije mrezni UTP kabl jer sa tako necim ne bi mreza radila ni pod razno
stein Napisano Jul 2, 2009 #423 Napisano Jul 2, 2009 To onda nije mrezni UTP kabl jer sa tako necim ne bi mreza radila ni pod razno Pa zar nisam upravo tom cinjenicom i poentirao? Cetiri para izolovanih zica u zajednickom omotacu i eto, svasta se nudi i prodaje kao UTP kabel... Trgovaca ima svakojakih. Robu nabavljaju sa svih strana, a zamisli kolika je ulazna cena kada u 24 dinara dobije
Zen Mod Napisano Jul 2, 2009 #424 Napisano Jul 2, 2009 Pa zar nisam upravo tom cinjenicom i poentirao?....al ga poentira ........ svaka mu cast !
Mikorist Napisano Jul 2, 2009 Autor #425 Napisano Jul 2, 2009 To je ionako pravljeno da svira na bar 100Mb/s tako da razlike u audio domenu ne moze da bude Ovu recenicu treba uramiti:To je ionako pravljeno da svira na bar 100Mb/s tako da razlike u audio domenu ne moze da bude P.S. Ja ovde u blizini imam kablove za Gigabitnu mrezu..... Mozda parce dobijem....heheheh
Zen Mod Napisano Jul 2, 2009 #426 Napisano Jul 2, 2009 ...Ja ovde u blizini imam kablove za Gigabitnu mrezu.....Mozda parce dobijem....heheheh kad dobijes daj slkcubas me zanima sta ti tvoji trose
Mikorist Napisano Jul 2, 2009 Autor #427 Napisano Jul 2, 2009 kad dobijes daj slkcubas me zanima sta ti tvoji troseSaznao sam vec koriste SVASTIKU nije sala CAT 6 SUPER GIGABIT S.STPhttp://www.swastikab.com/cat_6e_utp.html145 oma na kilometar- nema sta bolje je od VDH
Zen Mod Napisano Jul 2, 2009 #428 Napisano Jul 2, 2009 Saznao sam vec koriste SVASTIKU nije sala CAT 6 SUPER GIGABIT S.STPhttp://www.swastikab.com/cat_6e_utp.html145 oma na kilometar- nema sta bolje je od VDHcool spakuj mi jedno 47 oma i posalji ......
stein Napisano Jul 2, 2009 #429 Napisano Jul 2, 2009 145 oma na kilometar- nema sta bolje je od VDHAko cemo tako, i ovaj sajlovani telefonski za medubanderasenje je bolji od VDH
Daudio Napisano Jul 2, 2009 #430 Napisano Jul 2, 2009 Ako cemo tako, i ovaj sajlovani telefonski za medubanderasenje je bolji od VDH A da vam posaljem ja onaj specijalni samonoseci PTK?Pa ako necete njega u pojacalo onda ga stavite na trimer kad kosite travnjake umesto silka
hifish Napisano Jul 2, 2009 #431 Napisano Jul 2, 2009 Kud i spomenu taj cudesni CAT5 kabel! E al' se mozes naslusati i nasmejati a i zabaviti kad se pomenu kablovi... Fantasticno!
Sipi Napisano Jul 2, 2009 #432 Napisano Jul 2, 2009 ...E al' se mozes naslusati i nasmejati a i zabaviti kad se pomenu kablovi... ...Odlicno je zezanje sa kablovima - i ko ne zna nista o elektronici ima sta da budzi i zamajava se
hifish Napisano Jul 2, 2009 #433 Napisano Jul 2, 2009 Odlicno je zezanje sa kablovima - i ko ne zna nista o elektronici ima sta da budzi i zamajava se Cirkus bez para!
stein Napisano Jul 2, 2009 #434 Napisano Jul 2, 2009 Cirkus bez para! jes vala, emte u to oko vrljavo
Sipi Napisano Jul 2, 2009 #435 Napisano Jul 2, 2009 Cirkus bez para! Bas to, ojadiofili prave ultimativnu naucnu disciplinu od parceta zice
Mikorist Napisano Jul 3, 2009 Autor #437 Napisano Jul 3, 2009 Zen jel moze jedna slika izbliza kako stoje jfetovi na plocici ?Moze i skica...posto ne znam kako nogice i gde treba da stoje - pise samo Q1na plocici - ostali tranzistori imaju nacrtan polozaj...
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #438 Napisano Jul 3, 2009 Zen jel moze jedna slika izbliza kako stoje jfetovi na plocici ?Moze i skica...posto ne znam kako nogice i gde treba da stoje - pise samo Q1na plocici - ostali tranzistori imaju nacrtan polozaj... imas to vec postovano u threadu - bese pomoc prijatelja od Slobe , pa od menevrati se i naci cesedit:lemstino webhamsterska multitaskerska http://www.diyaudio.rs/index.php?/topic/118-babelfish-j/page__view__findpost__p__4027buzir ide na srednje nozice
Sipi Napisano Jul 3, 2009 #439 Napisano Jul 3, 2009 ...buzir ide na srednje noziceZnaci i kod tebe! ... 'emti HIV i ko ga izmisli
Zen Mod Napisano Jul 3, 2009 #440 Napisano Jul 3, 2009 Znaci i kod tebe! ... 'emti HIV i ko ga izmisli a ne - ja sam taj sport batalio odavno prob'o jednom , vid'o da ne znam .....
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah