Kuja Napisano pre 1 sat #1 Napisano pre 1 sat Zdravo svima, Već neko duže vreme ne mogu da pristupim vinylengine.com sajtu. Stalno dobijam poruku "The connection has timed out" Prvo sam mislio da je neki problem sa njihovim serverom, ali sam onda pokušao preko Croxyproxy i video da je kod njih sve u redu. Pošto sam na MTS optici, probao sam preko telefona koji je na A1 mreži i opet dobijam isti rezultat, ne mogu da pristupim sajtu. Vlasnik Vinylengine-a je poznat po svojoj paranoji i čitao sam da je znao da blokira IP adrese čitavih država, pa sam pomislio da se i Srbija možda nije našla na njegovoj crnoj listi... Mislim, malo mi je čudno da ne mogu da pristupim sajtu ni preko MTS-a ni preko A1. Ako vam nije teško, pokušajte da pristupite sajtu i javite rezultat. A ako budete uspešni, interesuje me sa kojim provajderom ste uspeli!
Mikorist Napisano pre 1 sat #2 Napisano pre 1 sat pre 22 minuta, Kuja reče A ako budete uspešni, interesuje me sa kojim provajderom ste uspeli! Samo USA IP adresa radi. Dakle USA VPN....Skoro sve ostalo je odsekao. Kuja je reagovao/la na ovo 1
asimze Napisano pre 1 sat #3 Napisano pre 1 sat Iz BiH rado, otvorio stranicu Kuja je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 55 minuta #4 Napisano pre 55 minuta Probao sam iz Poljske i iz Nemačke prvo i neće...Zavisi od opsega IP adresa i šta je sve stavio i koga. To je što je....
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah