Spachek Napisano Januar 14 #1 Napisano Januar 14 (izmenjeno) Kao plejer radi odlicno, cita rezance i originale bez problema. Kao rezac nisam uspeo da ga probam jer nemam potrebne kablove ali verujem da je i to ispravno. Cena 5000 din Kontakt putem PP Izmenjeno Januar 15 od Spachek
Mikorist Napisano Januar 15 #2 Napisano Januar 15 Đe me nađe baš sad u ovo gluvo doba. Ovo je legendrni kolekcionrski primerak. Inače ovo je SCSI - nije samo do kablova. Treba i adpter da radi na novijim PC. nostalgija jbt.....
Spachek Napisano Januar 15 Autor #3 Napisano Januar 15 Eto, bolje poznajes tematiku od mene. Verovatno kod kineza moze da se nadje sve za povezivanje sa racunarom. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Januar 15 #4 Napisano Januar 15 pa dogovorite se, za rezervaciju do cashovine ...... uz'o bi ga ja, no sam upao u novu stintu uzimanja materijala .....
krca44 Napisano Januar 15 #5 Napisano Januar 15 pre 14 časa, Mikorist reče SCSI Radio sam na Teac rezacima sa SCSI-SCSI standardom povezivanja - ti su aparati tada bili pravljeni da stancuju oko 100,000 kopija a za Plextor se pricalo cak i duplo. Danas ako se iz bilo kog DVD-rezaca izvuce 2,000 kopija to je maximum - pa vidite koja je to razlika.
Spachek Napisano Januar 15 Autor #6 Napisano Januar 15 2 hours ago, Zen Mod said: pa dogovorite se, za rezervaciju do cashovine ...... uz'o bi ga ja, no sam upao u novu stintu uzimanja materijala ..... Nije problem sto se mene tice, ce ga sacekam za keshovinu no mozda ga odradilo samo na secanje.😏
Mikorist Napisano Januar 15 #7 Napisano Januar 15 Do daljnjega sam zamrzao kupovine za mene. Čekam rasplet do marta sa ovim svim dešvnjima. Koliko vidim Izgleda da čemo svi ići na baterijska napajanja.
gluv_i_udaren Napisano Januar 15 #8 Napisano Januar 15 Salji meni ako ovi nece, ionako jedini slusam CD plejer Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Januar 15 #9 Napisano Januar 15 43 minutes ago, Mikorist said: Čekam rasplet do marta druzis se Doc-om Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Spachek Napisano Januar 15 Autor #10 Napisano Januar 15 1 hour ago, gluv_i_udaren said: Salji meni ako ovi nece, ionako jedini slusam CD plejer Aj javni se na pp da dogovorimo detalje.
Preporučeni Komentari