Doktor Napisano Maj 16 #23 Napisano Maj 16 Mali iz Lavine pobedio tremu i strah. Puno bolji performans nego u polifinalu. Čekamo Rumunku.
Mikorist Napisano Maj 16 #24 Napisano Maj 16 Mali se večeras baš otkočio. U polufinalu delovao ko da mu je neko rekao “ako omašiš ton, gasi se RTS i nestaje struja u regionu”, sav stegnut, pogled u pod, ramena kod ušiju. Sad već druga priča. Disao normalno, pustio glas, čak imao i ono “ajmo bre” samopouzdanje u par momenata. I vidi se koliko trema pojede čoveka. Nije to samo pevanje. Kad se klinac opusti, odjednom i boja glasa bude toplija i nastup izgleda skuplje, iako je scena ista. Audiofilski fazon: isti DAC, ali skinuo jitter iz glave. Sad čekamo Rumunku da vidimo da li izlazi: vamp queen sa industrijskim tehno beatom etno vila iz Transilvanije ili potpuno ludilo tipa žena visi sa lustera dok gudači gore u pozadini. Evrovizija je jedino mesto gde čovek u roku od 7 minuta vidi: 1. nordijskog kiborga, 2. moldavskog svatovskog DJ-a, 3. baladu o traumama iz detinjstva, 4. lika obučenog kao aluminijumski bojler. I sve to narod komentariše dok secka salamu u dnevnoj sobi. Civilizacija je čudo. Doktor and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano Maj 16 #25 Napisano Maj 16 Šteta što ne mogu da na jedan post ubacim bar 2 emodžija. Stavio sam smeh, ali ovde lagano ide i lajk @Mikorist.
Zen Mod Napisano Maj 16 #27 Napisano Maj 16 26 minutes ago, Mikorist said: Civilizacija je čudo. Ja da se pitam, ja bih proterao autobus ovuda ........ a za Dan bezbednosti, ako me se sete, sete ...... Vix je reagovao/la na ovo 1
vbraca Napisano %s u %s #28 Napisano %s u %s Jelena Tomašević se obratila hrvatskim predstavnicama na Evroviziji: “Draga Zorja i drage devojke iz grupe Lelek” CITYMAGAZINE.DANAS.RS Nakon burnih reakcija zbog toga što je hrvatska grupa Lelek od srpskog stručnog žirija dobila nula poena, pevačica Jelena Tomašević oglasila se na društvenim “Cena je, sestro, enormno velika”: Kristina i Aleksandra Kovač ponovo zaratile, ovog puta zbog Evrovizije CITYMAGAZINE.DANAS.RS Nove kontroverze oko ovogodišnjeg takmičenja Evrovizija 2026 ne stišavaju se ni dan nakon finala, a u centru pažnje našla se Aleksandra Kovač, predsednica
Vix Napisano %s u %s #29 Napisano %s u %s Ove godine nisam ni pogledao Evrobezviziju. Ne mogu vise da svarim toliku kolicinu degenericnosti na jednom mestu... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah