Doktor Napisano pre 9 časa #23 Napisano pre 9 časa Mali iz Lavine pobedio tremu i strah. Puno bolji performans nego u polifinalu. Čekamo Rumunku.
Mikorist Napisano pre 8 časa #24 Napisano pre 8 časa Mali se večeras baš otkočio. U polufinalu delovao ko da mu je neko rekao “ako omašiš ton, gasi se RTS i nestaje struja u regionu”, sav stegnut, pogled u pod, ramena kod ušiju. Sad već druga priča. Disao normalno, pustio glas, čak imao i ono “ajmo bre” samopouzdanje u par momenata. I vidi se koliko trema pojede čoveka. Nije to samo pevanje. Kad se klinac opusti, odjednom i boja glasa bude toplija i nastup izgleda skuplje, iako je scena ista. Audiofilski fazon: isti DAC, ali skinuo jitter iz glave. Sad čekamo Rumunku da vidimo da li izlazi: vamp queen sa industrijskim tehno beatom etno vila iz Transilvanije ili potpuno ludilo tipa žena visi sa lustera dok gudači gore u pozadini. Evrovizija je jedino mesto gde čovek u roku od 7 minuta vidi: 1. nordijskog kiborga, 2. moldavskog svatovskog DJ-a, 3. baladu o traumama iz detinjstva, 4. lika obučenog kao aluminijumski bojler. I sve to narod komentariše dok secka salamu u dnevnoj sobi. Civilizacija je čudo. Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano pre 7 časa #25 Napisano pre 7 časa Šteta što ne mogu da na jedan post ubacim bar 2 emodžija. Stavio sam smeh, ali ovde lagano ide i lajk @Mikorist.
Zen Mod Napisano pre 7 časa #27 Napisano pre 7 časa 26 minutes ago, Mikorist said: Civilizacija je čudo. Ja da se pitam, ja bih proterao autobus ovuda ........ a za Dan bezbednosti, ako me se sete, sete ......
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah