krca44 Napisano Jun 9, 2024 Autor Share #23 Napisano Jun 9, 2024 pre 8 minuta, Zen Mod reče ono, hoces ako imas kilometrazu ..... al tesko da u tome imas Nemam, jasno trebace neke probe niti ocekujem da zaista sve bas proradi iz prve 100%. Samo kazem idem polako, kad mi bude jasno sta mi treba, korak po korak. Po nekoj mojoj proceni projekti koje zelim da realizujem trajace 1-3 godine i sigurno jos godina za merenja, slusanja, finalizaciju na kraju. Juce sam saznao nesto sto mi je bilo nejasno, sledece je neka proba. Mozda se i desi ubrzo jer projekt koji bi vec trebalo da realizujem jeste AD1865 R/V izlaz na cevi sa buffer-om. Kalkulacije su uradjene, stepen pojacanja ce da radi, CF...... je na razmatranju jos uvek, tek treba da probam kako bi izgledalo / radilo sa jos nekim cevima koje imam i da presecem "Gordijev cvor". Delova ima za sve sem trafo za HV sa PY88. Ok, nemam induktor. Nemam ispravnu pcb za Shunt reg ( ali nema veze, ovo moze ptp za probu, tranzistori su jeftini i kupovani po 10 kom ). Mozda nabavim par 6N6P ili 6N8S ili 6N1P, skoro sve cevi koje imam su za relativno plitak bias ( -1,5 do -2-3 , imam samo jednu koja moze dublje ali nju cuvam .... za drugo ). Mozda probam pojacanje i CF sa ruskom 6S3P-EV.... eto to je zavrzlama jos neko krace vreme. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah