Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
On 4/18/2024 at 5:11 PM, LightMatic said:

Dobar dan drago društvo,

eo

ne moze rele nizeg napona, ne moze i jare i pare - i polutalas ispravljanje i nizak napon trafoa i prekidacki tranzistor relativno malog pojacanja i velika struja coila releja

mora 24Vdc rele, ne vise od 70mA

sve je jasno sa slike

Krell protect edited.jpg

Napisano

mada, kad bi se sve ovo zamenilo sa zbrljos, mozda bi i radilo sa bilo kojim relejem i bilo kojim naponom trafoa

:smesna: 

Napisano

Ako Bog da, u ponedjeljak krećem u realizaciju ove zaštite što si postavio, pa ću vas izvjestiti o rezultatu. Zahvaljujem se svima na uloženom trudu i vremenu, posebno jednom i jedinom Zen Mod-u. Nadam se da ćete nekad imati koristi od moje malenkosti.....:friends:

Napisano

pa izmeri Rdc coila, to je dovoljno precizno, znaces odmah i struju, kad pise nazivni napon

s obzirom da imas 4 sekcije, vezi u paralelu 2 i dve, ako coil pokaze da mozes da ih koristis

Napisano
pre 59 minuta, Zen Mod reče

zbrljos

Šta ti je to zbrljos ? 

Nema kod mene loš deo - ako na to misliš.

Zaštita može na bilo šta da se stavi koliko ja kapiram. I na ono što ne treba. 

Vidim i da na M25 stavljaju zaštitu ovde pa nikome ništa. 

Problem je ako kupim slušalice od par iljada €... Ne bi da rizikujem :D

Zaboravim pot da sam odvrnuo do daske - dođe jak signal i zdravo slišalice sa tolikom strujom. :laugh1tooht:

Napisano
pre 10 minuta, Zen Mod reče

pa izmeri Rdc coila, to je dovoljno precizno, znaces odmah i struju, kad pise nazivni napon

s obzirom da imas 4 sekcije, vezi u paralelu 2 i dve, ako coil pokaze da mozes da ih koristis

Provjeriti ću u ponedjeljak, prije ne mogu.

Dobro si primjetio, oko sokolovo :respect:, ovi moji relay-i (ako još postoje u mojoj ropotarnici) su sa 3 reda kontakata a ne sa 4, prepadoh se šta sam sad zeznuo, kakve 4 sekcije kontakata, kad pogledah sliku imam šta vidjeti.... svaka ti čast, stvarno si nezamjenjiv....:friends:.

Napisano

Stvarno sam zadnji hajvan, sad sam samom sebi **** sve po spisku. U prvoj rečenici poruke iznad sam htio napisati "Izmjeriti ću" a ne provjeriti ću.... trebao bih se poklopiti ušima i da vas barem danas više ne maltretiram.... oprostite....

Napisano
49 minutes ago, Mikorist said:

Šta ti je to zbrljos ? 

sparkosmusoszbrljos

:Viannen_loungelizard:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...