Bogdan08 Napisano pre 3 časa #90 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) Muka stisla moram uciti nesto novo, rade sad oba kanala, jos je ekstra sto sam ubacio i novi mrezni prekidac sa onog starog unitrinog ampa uz doradu nosaca, stari dmr2 glavio ko lud. Sad jos pitanje oce li se grejati izlazni stepen i sta sa kondenzatorima u preampu, iskra je to radili su cestite delove kolko sam cuo pa sad dal menjati ili ne Izmenjeno pre 3 časa od Bogdan08
Zen Mod Napisano pre 3 časa #91 Napisano pre 3 časa ako si stavio pastu, ne brini za grejanje ...... msm radice kako je i drugima radilo ihaj godina kondovi, ako imas sumnje, menjaj ....... to ionako kosta bzvze
Bogdan08 Napisano pre 3 časa #92 Napisano pre 3 časa Pastu sam ubacio novu danas, bila je stara 3 meseca. Pre toga vazelin bio fabricki al to mi je sumnjivo resenje. Kondenzatori su dzabalesku to cu videti jednom da izmenjam, narucio sam i nove chipove za male pare iz italije pa nek ima za rezervu jer ih kod nas nema nigde. Hvala ti od srca na svakoj pomoci ekspert si za svu tehniku
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah