Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Dobra večer,

kao što sam naslov kaže, da nema neko slučajno shemu za dotični Turandot, čini mi se proizvodnja RIZ. Pretraživao sam forum, na par mjesta naš jedinstveni MZM spominje isti sa osvrtom na prošlost ali na tehnikalije nigdje nisam naletio. Možda je do mene, ja sam već dosta puta dokazao da sam zaostao.

Unaprijed se zahvaljujem.

Napisano
pre 32 minuta, чика-Брка reče

nadam se da sam pomogao

:cheers:

Zar sumnjate.... Zahvaljujem se :cheers:

Napisano

Čika Brko, pod nastavak mislite na to da objasnim za šta mi treba šema ili...?

Napisano

U svakom slučaju hvala na trudu. Skinuo jesam ali nema šema (po sadržaju ima 284 stranice a u datoteci je 275 str.), ili sam ja nešto zeznuo sa PDF datotekom ili je skraćena verzija. Nešto mi govori da ja imam ili je neko u mojoj blizini imao ovu knjigu u stvarnom obliku a pošto sam senilan ne mogu nikako to izbistriti. Za svaki slučaj, ima li neki alternativni link za skinuti dotičnu knjigu?

Napisano

Tosca 50 je prakticno elektricno ista, na slovenackom forumu, samo moras biti registrovan

Napisano

Aha znači može i od Tosce, registrovati ću se pa ću skinuti. Imate li ikakvih savjeta za ovaj uređaj?

Napisano

Trebam jednom poznaniku pokušati vratiti dotični uređaj u radno stanje a nakon prijašnjeg "čeprkanja" nestručnije/ih osobe/a od mene. Totalno su ga natunirali, ništa mu ne radi kako treba, čak ni brzinomjeri:hihihihi:.

Napisano

trazio Turandot nema, ali ima Tosca 51

phono, line stage , power stage - sve je isto sa Turandot 41, sem vumetra

elektronika gramosasije je razlicita - ovo je Unitra smece, nije valjalo ni novo

kod Turandota valjda bese BSR, TDA1151 i valjda jedan BC tranzistor, cela regulacija motora

eo ti izvorni jpg, malo ociscen i napravih pdf, bolje se vidi pri uvecanju

Tosca-51.jpg

Tosca 51.pdf

• 8 months later...
Napisano (izmenjeno)

Svaka čast brate :friends:. Koja je ovo verzija sa STK kolom, zar je i to postojalo....

Izmenjeno od LightMatic
Napisano

neces verovati ........... a mozda i hoces

nisam se ja setio ove teme, nego trazim istu semu po kompu jer mi trebaju detalji prostog vezanja VU metra

znam da ima tu i znam kako je radilo, a mrzi me traziti po netu i onda preracunavati kojesta

pa nemam semu u kompu, nego samo Tosca

pa trazi po netu T.41 semu, pa naletim na temu na nasem forumu :smesna:

onda se setim da sam skoro precesljavao zadnjih 2 metra papira, pobacao sve a ostavio 20cm

e..... bese li tu dobra fotokopija Turise ......... ?

pogledah, 20cm tu na polici, i nadjoh

ubacih u scanner, eto imamo je sad ...........

:Viannen_loungelizard:

Napisano
pre 9 časa, Zen Mod reče

neces verovati ........... a mozda i hoces

nisam se ja setio ove teme, nego trazim istu semu po kompu jer mi trebaju detalji prostog vezanja VU metra

znam da ima tu i znam kako je radilo, a mrzi me traziti po netu i onda preracunavati kojesta

pa nemam semu u kompu, nego samo Tosca

pa trazi po netu T.41 semu, pa naletim na temu na nasem forumu :smesna:

onda se setim da sam skoro precesljavao zadnjih 2 metra papira, pobacao sve a ostavio 20cm

e..... bese li tu dobra fotokopija Turise ......... ?

pogledah, 20cm tu na polici, i nadjoh

ubacih u scanner, eto imamo je sad ...........

:Viannen_loungelizard:

Ako nizašta drugo, valjao sam da te podsjetim sa postavljenom temom, ne kaže se bezveze: čudni su putevi Gospodnji....:friends:.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...