Kuja Napisano Jun 10, 2023 Autor Share #23 Napisano Jun 10, 2023 1 minute ago, Mikorist said: Ali najbolje bi bilo da apgrejduješ ceo Ubuntu na zadnji. Znam! Ali to je ovaj "magični" najbolje zvučeći , ...a i lakše mi je da uradim par zakrpa, nego da ubijam disk i sve ponovo instaliram, sve sa bekapovanjem 2 TB muzičke kolekcije na drugi disk pa vraćanjem. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 10, 2023 Share #24 Napisano Jun 10, 2023 pre 5 minuta, Kuja reče Jedino mi ovo nije jasno - gde/šta je to "negde na početku" ? možda je i .bashrc Kuja je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 10, 2023 Share #25 Napisano Jun 10, 2023 pre 4 minuta, Kuja reče ovaj "magični" najbolje zvučeći “A u ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita!“ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Kuja Napisano Jun 10, 2023 Autor Share #26 Napisano Jun 10, 2023 4 minutes ago, Mikorist said: Može uvek i sa deb. Znači samo ga prevučem u onaj SnakeOil prozor i to bi trebalo da bude to? Super! Nego koju verziju? Tamo ima 5.36 amd64.deb fajlova različitih veličina, od 230k, 1.1M, 1.7M, 1.8M, 4.6M, ... pa sve do 13M? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Kuja Napisano Jun 10, 2023 Autor Share #27 Napisano Jun 10, 2023 4 minutes ago, Mikorist said: možda je i .bashrc Sve jasno! Hvala! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 10, 2023 Share #28 Napisano Jun 10, 2023 Ne, nego moraš da instaliraš deb ručno. sudo dpkg -i kojagodverzija.amd64.deb vladd je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Kuja Napisano Jun 10, 2023 Autor Share #29 Napisano Jun 10, 2023 1 minute ago, Mikorist said: Ne, nego moraš da instaliraš deb ručno. sudo dpkg -i kojagodverzija.amd64.deb Odlično! Hvala! Da onda idem na najveću verziju od 13M? Ono, ako je bal nek je sa muzikom! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Green Napisano Oktobar 27, 2023 Share #30 Napisano Oktobar 27, 2023 Pošto je naslov teme više nego adekvatan , da ne otvaram novu.Elem , molio bih za pomoć Linux stručnjake : na rPi4+AlloDigione signature instaliran Ubuntu 22.04.3LTS(GNU /Linux 5.15.0-1034 raspi aarch 64) .Kako da dodam AlloDigione u listu "output device"? Pre Ubuntu-a sam imao instaliran Raspberry OS , 32-bit , armv7 i tu sam vrlo lako i brzo dodao "dtoverlay=allo-digione" u "config.txt". Kada u Ubuntu-u otvorim "config.txt" dobijem praznu stranicu. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Green Napisano Oktobar 28, 2023 Share #31 Napisano Oktobar 28, 2023 (izmenjeno) 18 hours ago, Green said: Pošto je naslov teme više nego adekvatan , da ne otvaram novu.Elem , molio bih za pomoć Linux stručnjake : na rPi4+AlloDigione signature instaliran Ubuntu 22.04.3LTS(GNU /Linux 5.15.0-1034 raspi aarch 64) .Kako da dodam AlloDigione u listu "output device"? Pre Ubuntu-a sam imao instaliran Raspberry OS , 32-bit , armv7 i tu sam vrlo lako i brzo dodao "dtoverlay=allo-digione" u "config.txt". Kada u Ubuntu-u otvorim "config.txt" dobijem praznu stranicu. Da odgovorim sam sebi: rešeno . 1. sudo -i 2. sudo nano /boot/firmware/config.txt Izmenjeno Oktobar 28, 2023 od Green Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah