Jump to content

Tester za lampe BM215A TESLA


dunavko

Preporučeni Komentari

koliko podnozja ima tvoj tester sa desne strane?14 ili 15? ja sam pravio te kartice pre jedno 10 godiina i secam se da je to nesto komplikovano a svaka greska izaziva trajne posledice po uredjaj.a ona uputstva su na ceskom i to u image formi.sad bi trebao nekako da prebacim text iz image u text i onda da prevedem.i to sa radio davno.bese neki OCR program?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

mozes da dodjes bez problema .ovaj bm215A je bas tester i nije za fino uparivanje.kada radim precizno onda koristim neuberger i on je logican za rad i za pravljenje novih kartica.ovaj bm215 mi nesto nije jasan za broj 3 podnozje -7 pinsko i isto to 15 . to 15 podnozje ,isto 7 pinsko koje je na uredjaju ne postoji na kartici 33a ,ima samo do 14 podnozja!!!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ne mogu da uradim karticu za ec91!!! onaj generator mi napravi karticu i to ne radi.dok sam se petljao u to i sve vise sam upadao u probleme.svi oni sajtovi pisu o jednostavnosti rukovanja i pravljenja kartica a je nista ne razumem.pa sam nesto u testeru dobro nagoreo,smrdelo neko gorenje ali kada sam ga istestirao posle 24 sata sa on se normalno ponasa.najgore sto sam ja to daavno radio..treba da istestiram ec91 vecu kolicinu,sada prave riaa sa njom jer ima izvanredne karakteristike za to.a imam ih dosta i onih ispravljacica 6x4 pa to ide.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Pokusao sam da generisem karticu i prvi problem je izbor podnozja. Nude se tri vrste sedmopinskih podnozja. Probao sam sa br.3 , medjutim numeracija pinova se razlikuje od one u datasheetovima. Pored toga treba svakom pinu dodeliti odgovarajucu oznaku-funkciju u prozorcicima sa padajucim menijima.

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

pre 14 časa, dunavko reče

sada prave riaa sa njom jer ima izvanredne karakteristike za to

Imas li neki link molim te ?  Radio sam pretragu sinoc, samo sam nanjusio da nesto postoji ali ne i sta konkretno.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...