vladd Napisano Novembar 4, 2020 #23 Napisano Novembar 4, 2020 Pa kod nas je bilo bar dve vrste rokera, drzavni miljenici i entuzijasti, ovi drugi vecinom majstori zanata...
prophet Napisano Novembar 4, 2020 #24 Napisano Novembar 4, 2020 90-ih je izmedju ostalog bilo u fazonu da se radi unplugged. Da ne nabrajamo sad odlicne MTV koncerte. Kod nas je jedino Galija uradila nesto kvalitetno na tu temu stefaca and Fly carpenter je reagovao/la na ovo 1 1
prophet Napisano Novembar 4, 2020 #25 Napisano Novembar 4, 2020 Kada pogledam ovaj koncert, ostaje veliki zal sto toga nije bilo vise na ovom nivou u proteklim decenijama https://youtu.be/ZbXOfOIBdiI mrcelavi and Gosha je reagovao/la na ovo 2
zika Napisano Novembar 4, 2020 #26 Napisano Novembar 4, 2020 26 minutes ago, vladd said: Pa kod nas je bilo bar dve vrste rokera, drzavni miljenici i entuzijasti, ovi drugi vecinom majstori zanata... Kao i u svim drugim oblastima društva kao pojave.
prophet Napisano Novembar 4, 2020 #27 Napisano Novembar 4, 2020 On 11/3/2020 at 5:18 PM, Doktor said: Neko ce reci "seljana", neko da je ovo "patos", krsh, etc. . . . Iz vremena Šoder liste, koje je prethodilo tom vremenu, pored čuvenog hita "Zagreb" Gosha je reagovao/la na ovo 1
prophet Napisano Novembar 4, 2020 #28 Napisano Novembar 4, 2020 Čuveni Zmaj. SLušati što glasnije vladd je reagovao/la na ovo 1
Gosha Napisano Novembar 4, 2020 #29 Napisano Novembar 4, 2020 41 minutes ago, prophet said: Iz vremena Šoder liste, koje je prethodilo tom vremenu, pored čuvenog hita "Zagreb" Haha, gde se seti cuvene soder liste i ogromnog hita "Zagreb moj"
prophet Napisano Novembar 4, 2020 #30 Napisano Novembar 4, 2020 Jedan primer odličnog spoja, sever i jug. Ovo je teški trans
John Coltrane Napisano Novembar 4, 2020 #34 Napisano Novembar 4, 2020 Aj sad em apen fetish em rockofol vladd je reagovao/la na ovo 1
Fly carpenter Napisano Novembar 5, 2020 #36 Napisano Novembar 5, 2020 https://youtu.be/MzkhgF5aRFw Uvod je
kreljib Napisano Novembar 9, 2020 #37 Napisano Novembar 9, 2020 Naslov teme me je podsetio na TV reklamu iz dotičnog doba sa dijalogom: "Za mene je Rokenrol način života. Ma pali brate, narodnjaci su zakon." A reklama je promovisala PRIČAONICU kroz koju su ljudi amputiranog socijalnog života mogli da putem telefona razmenjuju mišljenja i još štošta ("Dvoje su se tako smuvali" takođe iz reklame) dok ih realnost ne upozna sa telefonskim računom. E sad, da i ja koju guknem....muzika je divna star, kao i svaka umetnost. Kako bi ostala bitna, upadljiva i zanimljiva, svaka umetnost mora da se menja i živi svoje vreme. Vremena su sve brža, a "skladištenje" je veoma uprošteno, pa će o ovom vremenu ostati i previše tragova. Mislim da je jedino što dokaže koliko je nešto "pravo" upravo vreme kome kvalitet odoleva. A što se Mire tiče, nikad me nešto nije radila, a da je umela da skrene pažnju, to i deca znaju, pa se deru po ulici "MI VOLIMO MIRU ŠKORIĆ!" I još koja pametna od nekog mnogo kompetentnijeg...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah