Jump to content

zephir33

Član
 • Broj sadržaja

  21
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

O zephir33

 • Rang
  Početnik
 • Rođendan 12.01.1964.

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zrenjanin
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

6066 posetilaca
 1. vredelo je čekati , po meni kutija izgleda odlično
 2. pre par godina i meni je bio preko potreban punjač za , akumlator tako da sam odlučio da napravim sebi jedan . nisam hteo najosnovniju varijantu (gretz i trafo) jer tu ne mogu da utičem na struju punjenja i zbog toga sam napravio punjač sa manuelnom regulacijom struje . dobra stvar kod ovog punjača je ta da max. izlazna struja zavisi od toga koliko jak trafo i tiristore koristiš . punjač ima i prekidač za automatsko punjenje . kod mene ga najviše koristim zimi kad duže vreme ne koristim automobil , ostavim ga na automatskom modu i on mi po potrebi dopunjava akumlator .
 3. zephir33

  2sk170

  http://www.mgelectronic.rs/
 4. U odnosu na taj konektor iz kanibala , ovaj je što se kvaliteta tiče apsolutni pobednik . http://www.kupujemprodajem.com/CMC-826-GN-RCA-Socket-2611253-oglas.htm?filter_id=36384632
 5. zephir33

  EL84 push-pull tube amp

  naravno da nije tajna . trafoe je motao lokalni majstor radovan koji ceo radni vek proveo u minel-u na konstruisanju transformatora .
 6. zephir33

  EL84 push-pull tube amp

  pa jedino da sam ja taj poznati konstruktor , ali to teško da će da bidne . pojačalo nije bil ni kod koga na doradi jer kako sam napisao pre toga , juče sam ga završio i nije napuštao moj skromni dom .
 7. zephir33

  EL84 push-pull tube amp

  zvučni utisci ? pojačalo sam tek juče završio i slušano je na kutijama wharfedale 304 i izvor je bio jedan denon cd player ( oznaku ne znam jer trenutno nisam kod kuće) ali sve u svemu nisu neki referentni uređaji koji bi dali pravu sliku !
 8. Sa dolaskom leta odlučio sam napraviti malo reda u garaži !Nakupilo se tu vremenom štošta pa sam hteo videti šta je za baciti a šta za sačuvati ! U toj gomili stvari za oko mi je zapala kutija od jednog starog iskrinog cevnog uređaja i počeo sam razmišljati za šta bi se moglo iskoristiti ! Pojačalo je rađeno po šemi http://diyaudioproje...EL84-Push-Pull/ sa malom izmenom: 1. Triodni mod umesto ultralinearnog 2. Napajanje je dignuto na 280V umesto na 240V Izlazni transformatori su motani na duplom C jezgru i proračun za njih je uradio naš kolega FFL. Kutija je ubrzo plastificirana , i mogao sam početi sa sklapanjem . Izgled završenog uređaja . Nema potrebe da za svaku poruku otvarate novi thread. Spojio sam sve to (bilo je toga...) u jednu poruku.
 9. možda ti ovo pomogne ako nije prodato ! http://www.kupujemprodajem.com/Lampe-GU50-966151-oglas.htm?filter_id=5013237 http://www.kupujemprodajem.com/Podnozja-Za-GU50-966144-oglas.htm
 10. zephir33

  ALPS potenciometar

  Na prodaju 2 nekorištena ALPS potenciometra ! 15 eura po komadu !
 11. moguce je posto je projekat jos na kompu a releje sam dobio danas. ako je tako preradicu PCB. ovo dodje kao jos jedno idejno resenje input pcb-a
×
×
 • Kreiraj novo...