Jump to content

vilib

Član
 • Broj sadržaja

  23
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

2 Pratilaca

O vilib

 • Rođendan 10/04/1965

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Interesovanja:
  Dobra muzika i dobar zvuk.
 • Zemlja:
  Serbia

Metode kontakta

 • Skype
  branko.vilic

Skorašnji posetioci profila

3989 posetilaca

vilib's Achievements

Početnik

Početnik (2/9)

0

Forumska reputacija

 1. Napravio. Hvala. Instalirao AirFoil i preko njega pustio LightAlloy. Još samo da platim da mi ne šušti nakon 10min.. Pozdrav.
 2. Nisam uspeo da se snadjem kako da podesim tj. gde da izaberem AP u LightAlloy-u.
 3. Poštovanje, Podstaknut vašim postovima reših da nabavim AirPort al' ne lezi vraže nisam se zaustavio na jednom nego kupih 2 komada. Oba sam probao i jako sam zadovoljan kako rade. imam Win računare instalirao sam ITunes i to radi ali on ima ograničenja u formatima koje pušta. Nisam još probao AirFoil, treba da se plati Pretpostavljam da je kod njega podržan veći broj formata. Zanima me Light Alloy da li i on može da pušta muziku preko AitPorta ili nisam dobro razumeo predhodni post. Instalirao sam ga ali nisammogao da se snađem pa mi treba savet i pomoć. Pozdrav.
 4. Poštovanje gospodo. Moj drugar koji ima kuću na selu i ima problema sa naponom pa ga zanima stabilizator. Da li ima neko od vas ima isti a da mu više ne treba ili zna gde bi moglo da se nađe. Pozdrav.
 5. Ja bih takođe hteo da se zahvalim svima a posebno organizatorima, sve je proteklo jako dobro. Klopa je bila izvrsna. Doneta oprema je pokazala još jedamput kakav potencijal se krije u prstima naših entuziasta. Voleo bih da sledeću put možda napravimo neki raspored kada se šta sluša a neko vreme da bude za jem session. U svako slučaju radujem se sledećem susretu. Pozdrav svima
 6. Ja sam ranije bio u GREENHOUSE imaju više soba a neke su višektevetne. Cena je malo viša, nešto manje od 1300 za jednu noć po osobi zajedno sa taksom i jako je blizu Vrdničkoj Vili.
 7. 1. ZM, plaća , ne noći a i može ako treba 2. Woland- Ću dođem, Neću noćim, ću platim 3. Stein - cu spavam 4. gaggia - spava 5. Ninja - spavanje, nocenje :-) 6. Banat - jok nocenje 7. Shoba - spava 8. Neša pchelac - dolazim oba dana, ali ne spiem 9. Ubledeli dolazim spavam 90% 10. ikaro - dolazim, ne spavam 11. BB-dolazim, uplaćujem sve sto treba 12. ManicP - dolazim, uplaćujem sve sto treba 13. papa d.j. - dolazi, i on daje parice za spavanje 14. 2a3-dolazim ,placam sve sto treba 15. ZZZ-dolazim. uplacujem, nocenje=? 16. lukaluka-dolazim, ne spavam, plaćam 17. žika-(sva je prilika) dolazim, ne spavam (tamo, te noći), plaćam šta je potrebno 18. Davor -dolazim,uplaćujem sve što treba 19. neskor - dolazim, spavam ako zatreba, placam sve 20. zflazar - dolazim, spavam, plaćam 21.shuca - dolazim ali ako mogu sa nekim da se ucipim za gorivo i krenem sa njim kolima iz Bgd - a , ne spavam, 22 & 23 .Beli Ninja + Girl - trazimo nacin za dolazak, naravno i nocenje, ako se Nislije organizuju dolazak je siguran u suprotnom moramo da trazimo neki bus. 24. Doktor - dolazim, all inclusive - placam 25. chakija - dolazim, plaćam, ne spavam 26. skrstic - dolazim, plaćam, spavam 27. nkrstic - dolazim, plaća ovaj iznad mene , spavam 28. Sax - dolazim sa Banat-om, takodje nocenje jok. Ako treba ili je pozeljno ili ne smeta ponecu pojacalo koje svetli. 29. Vladac - dolazim, plaćam, spavam 30. Vilib - dolazim, plaćam, spavam Pozdrav svima
 8. vilib

  Externa zvučna karta

  Ni to nije loša ideja, a kakvo bi napajanje bilo dobro.
 9. Poštovani, razmišljam se da kupim externu zvučnu kartu sa mikrofonskim ulazom fantomskim napajanjem i prekidačem za njega cene od oko 200E. Karta bi služila za slušanje muzike a mikrofon za povremena merenja. Kolika je razlika između karata koje se napajaju preko USB-a i onih koje imaju spoljašnje napajanje? Takođe mogu da kupim neku koje je zgodna za naknadno budženje. Svi predlozi su dobro došli. Pozdrav
 10. Juuuupiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Akcijaaaaa......
 11. Ja sam izgleda malo nezasit pa bih umesto 4kom uzeo 6kom. Daklem: vilib - 6 kom Hvala, i izvinite ako sam izazvao neke neugodnosti ovom promenom. Pozdrav svima B.
 12. Ja bih oko 4kom. A koliko bi koštao paket od 25 kom da stigne u Beograd?
 13. Kontaktiraj Saleta. On je član ovog foruma. Nadimak sax.hifiPzdrav,
 14. vilib

  Proračun Skretnica

  Tek sada sam saznao Isophon KK10/CA
×
×
 • Kreiraj novo...